Virtuaalinen kevätnäytös julkaistaan 15.5.21 klo 18
CheerleadingJulkaistu: 15.05.2021 16.07

Virtuaalinen kevätnäytös julkaistaan 15.5.21 klo 18

Hei Cheerleadingin ystävät!

Takana on erilainen cheerleadingin vuosi, jossa turvallisuus edellä ovat joukkueemme harjoitelleet monin eri tavoin - pienryhmissä, ulkona, etänä, kotona, turvaväleillä jne. Näistä jää varmasti monia hyviä käytäntöjä tulevaisuuteenkin. Olemme iloisia siitä, miten hyvin urheilijamme ovat tänäkin keväänä jaksaneet sitkeästi ja innolla osallistua treeneihin, vaikka harjoittelua on tullut pitää myös lajitaitojen osalta rajoitettuna. Treenit olivat pitkään akrobatiapainotteisia. Monille keväällä mukaan tulleille harrastajille esimerkiksi kannustushuudot ja pomien käyttö onkin uusi taito, jota he pääsevät opettelemaan vasta tulevilla kausilla. Kilpajoukkueemme ovat menestyksekkäästi osallistuneet etädigikilpailuihin katkonaisesta harjoituskaudesta huolimatta - voi sitä ryhtiläistä tahtoa ja päättäväisyyttä, jota treeneissä onkaan ollut ilmassa!

Vuosi on kulunut edellisestä cheerleading-näytöksestämme. Meitä vapaaehtoistoimijoita eteenpäin ovat kannustaneet kaikki ne tarinat, joita olemme kuulleet esimerkiksi cheerleadingnäytösten merkityksistä ja perinteistä perheissä. Puhumattakaan näytösten merkityksestä harrastajillemme, jotka niissä pääsevät esittelemään lajitaitojaan läheisille ja ystäville. Joukkueet ovat tänä keväänä tehneet ison ponnistuksen lyhyessä ajassa valmentajiensa johdolla ja esittelevät taitojaan tänään 15.52021 klo 18 julkaistavassa virtuaalisessa kevätnäytöksessämme: https://youtu.be/Fh_OUflH5C4. Linkki löytyy myös Facebook-sivuiltamme.

Kiitos erityisesti valmentajat, joukkueenjohtajat sekä lukuisat muut vapaaehtoistoimijat tästä kaudesta! Hyvää kesää kaikille urheilijoille kotijoukkoineen!

Cheerleadingjaosto