P15 kevään harkkapelejä
Julkaistu: 28.04.2022 07.10

P15 kevään harkkapelejä

P15 kevään harkkapelejä

Talvella P15 on marraskuusta 2021 helmikuulle 2022 tahkonnut läpi futsal sarjaa, jossa onnistuttiin saamaan kolmas sija. Harjoitukset ovat futsalin vuoksi olleet torstaisia monnariharkkoja, eikä keinonurmella ole juuri nimeksikään päästy piipahtamaan, futsal pelien osuessa harmillisesti useiden Ilmajoki vuorojen kanssa samaan aikaan.

Ik:n kutsusta pääsimme pelaamaan harjoitusottelun Kuortaneen urheiluopiston hienoihin puitteisiin 16.2. Kenttä on huomattavan iso, verrattuna jopa Kurikan keskuskentän kokoon. Jalkapallon pelaamattomuus näkyi Ryhtiläisten otteissa verrattuna IK:n yhteisjoukkueeseen, joka osasi käyttää kentän tuomaa suurta tilaa hienosti hyväkseen. Lopputulos olisi voinut olla paljon pahempikin kuin meille kohtuullinen 7-4 tappio 11V11 pelissä. Ryhdillä ei vaihtopenkillä istunut käytännössä kuin yksi vaihtomies.

Ilmajoella ehti olla kahdet harkat, kun saimme Karhun joukkueelta kutsun harkkapelailemaan heitä vastaan Kauhajoen Nuotti Areenalle 3.4. Halli on pieni, 8V8 peleihin soveltuva, ja näillä miehityksillä myös pelasimme isoihin maaleihin. Maalivahdeille erittäin vaikea peli päättyi Ryhtiläisten hyvästä alusta huolimatta Karhun voittoon 9-8.

Ja lisää pelejä kaivattiin, joten onnistuimme kutsumaan itsemme kylään Kauhavan Pop Areenalle Kanun yhteisjoukkuetta vastaan 27.4. Kauhavalaisten kenttä on 8V8 peleihin soveltuva, mutta kuitenkin jonkin verran suurempi kuin Kauhajokelaisten ja peli pelattiin muodossa 9V9. Peli kulki alusta lähtien Ryhtiläisten komennossa, ensimmäisen puoliaika päättyi lukemiin 0-5, ja lopputulos oli 2-11.

Tällä pohjalla mennään ensi viikkoon ja 4.5 näillä näkymin Kankaan nurmella pelattavaan ensimmäiseen sarjapeliin Ik:ta vastaan.

J.Kohtala


Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi