Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!
Kamppailu-urheiluJulkaistu: 18.12.2023 09.24

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!

MAHTAVIA UUTISIA!

Aikuisurheilun maksuja voi nyt maksaa meille useilla eri liikuntaeduilla! Urheiluaan voi kustantaa Smartumin, Edenredin, Epassin, Tykyn tai jonkun muun maksunvälittäjän liikuntasetelillä, liikuntakortilla tai mobiilimaksuvälineellä.

LIIKUNTATOIMINNAN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA – LYHYT OHJE LIIKKUJALLE


Kurikan Ryhdin liikuntatoimintaan osallistuva henkilö voi maksaa liikuntaharrastuksestaan ns. liikuntaedulla (Smartumin, EdenRedin, ePassin, Tykyn tai jonkun muun maksunvälittäjän kortti- tai mobiilimaksuväline). Maksaminen on mahdollista, mikäli työnantajasi on tarjonnut sinulle mahdollisuuden harrastaa työnantajan kustantamaa liikuntaa, ja liikunnan maksaminen tapahtuu liikuntaetukortilla tai mobiilisovelluksella.


Maksuohje liikkujalle:

  1. Voit maksaa liikuntaetukortilla tai mobiilisovelluksella oman liikuntasi kuluja vain, jos pääset maksun avulla harrastamaan liikuntaa.
  2. Etsi sovelluksen valikoimasta Kurikan Monnari.
  3. Maksa summa hinnaston mukaan.
  4. Lähetä viesti Aki Kulkula puh. 040 4168 955.
  5. Kirjoita viestiin maksajan nimi, eurosumma ja saaja Kamppailu.

Lisätietoja voi kysyä Anu Muurimäki puh. 040 5437 094.

Puitteethan meillä on kunnossa ja tarjonta monipuolista! Toteutimme vuosi sitten pitkään harkitsemamme salilaajennuksen, josta löytyy kamppailupuolen lisäksi toiminnallinen sali. Lajitarjontaa löytyy leipälajimme, eli potkunyrkkeilyn lisäksi mm. toiminnallista harjoittelua, lukkopainia, kuntonyrkkeilyä/nyrkkeilyä jne.


Tervetuloa treenaamaan!

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi