Ryhdin kausi päättyi kotitappioon
Julkaistu: 26.09.2019 00.00

KuRy-FC Sport 1-2 (0-1)

Kurikan Ryhti isännöi kauden viimeisessä ottelussaan vaasalaista FC Sportia. Ottelu pelattiin 14.9, kurikan keskuskentällä.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kahden nuoren joukkueen välillä. Keskuskentänän ympäristöön kertynyt muutama sata silmäparia. Samaan aikaan meidän pelimme kanssa pelattiin KylKain pesäpallo-ottelu. Molemmille siunaantui tasaisesti maalipaikkoja pitkin ottelua. Avausmaali näki päivänvalon noin puolentunnin kohdalla. FC Sport sai vapaapotkun hyvältä maalinteko sektorilta. Vastustajan jalka oli lämpöösenä ja pallo ylärimaan, jatkotilanteesta kliininen viimeistely, 0-1. Lisämaaleja ei puoliajalla nähty ja tauolle valitettavassa vierasjohdossa.

Kauden viimeiselle nelivitoselle lähdettiin hakemaan tarvittavia maaleja. Neljä minuuttia toista jaksoa pelattuna, peli tasoihin. Mietaan Francesco Totti, Valtteri Loppi tääkäisee rikkinäisillä kengillään lukemiksi 1-1. Valtterin tuuletuksesta näki että lähti isoo apina hartioolta. Tämän jälkeen rakentelimme maalipaikkoja vaikka kuinka paljon, verkko ei vaan heilunut. Harmittavasti pari minuuttia ennen päätösvihellystä pääsee FC Sport tekemään voittomaalin hieman lepdun pelaamisen takia. Liekö kotijoukkueella jo seuraavan lauantain saunaehtoo mielen päällä.

Tässä vaiheessa on syytä kiittää joukkuettamme kuluneesta kaudesta, meillä on tulossa vielä monia hienoja hetkiä tällä sakilla. Kausi sujui kohtuullisen hyvin, ensi kaudella voitetaan kaikki. Kiitän myös valmennusrinkiin kuuluneita virkaveljiäni. Erityisesti Kurikan Ryhdin edustusjoukkue haluaa kiittää runsasta yleisöä, yhteistyökumppaneitamme ja kioskin tätejä, setiä, tyttöjä ja poikia. Saimme myös monenmonta uutta FB seuraajaa sivuillemme. Ensi kaudella uusin kujein, tervetuloa myös ensi kesänä kentän laidalle.

Joukkueemme on myös ilmoitettu Futsaliin. Eli talvella myös Monnarilla joukkuettamme näkee tositoimissa.