Jeppis vei kenraaliharjoituksen
Julkaistu: 25.02.2019 00.00

Jeppis vei kenraaliharjoituksen

Jeppis - KuRy 6-3 (2-1, 2-1, 2-1)

Sunnuntaina 24.2. Kurikan Ryhti kävi Pietarsaaressa pelaamassa paikallista Jeppistä vastaan runkosarjan viimeisen ottelun ja samalla kenraaliharjoituksen tulevia playoffeja ajatellen. Sinänsä ottelu oli merkityksetön, koska sarjatilanteeseen ei missään tulostapauksessa olisi tullut muutosta, mutta suurin asia oli jo tulevana keskiviikkona alkavat playoffit samaista vastustajaa vastaan. Otetaan opit talteen!

Kumpikin joukkue pelasi ottelun hivenen vajaamiehisenä, sillä kummallakaan ei ollut täyttä kolmea kenttää miehistössään. Ryhdin maaleista vastasivat Ville "Peris" Perälä (Salo-Tuisku, Teini), Vilho "Vili" Yli-Hannuksela ja Arttu "Rambo" Havuluoto (Rask, Teini). Lisäksi huomionarvoista on, että viimeiset minuutit Ryhdin maalilla luuti vasta 16-vuotias Miikka Mäki, joka saikin tililleen yhden torjunnan! Hyvä Miikka! Ryhdiltä parhaana pelaajana palkittiin puolustaja Jaakko Rask, mutta myös Anssi "Mänssi" Männistölle voisi henkisen palkinnon ojentaa jopa 50 torjunnan iltapuhteen päätteeksi. Loistavaa jätkät!

Runkosarja on nyt taputeltu ja taistelimme itsemme kiinni Rautaliigan viimeiseen playoffpaikkaan ja sijalle kahdeksan. Vastaan ensimmäisellä kierroksella tulee Jeppis, joka dominoi koko runkosarjaa häviten vain yhden ottelun ja napaten ylivoimaisesti sarjan piikkipaikan. Jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta mennään kahdella voitolla.

Playoffien ensimmäinen kierros osaltamme:

Jeppis - KuRy Pietarsaaressa keskiviikkona 27.2. kello 1845.

KuRy - Jeppis Kurikassa perjantaina 1.3. kello 1900. (Ottelutapahtuma alkaa 1830, liput 7e / 5e, kausikortilla ei pääse playoffeihin)

Mahdollinen kolmas ottelu Jeppis - KuRy Pietarsaaressa joko lauantaina 2.3. tai sunnuntaina 3.3. Kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikki paikalle perjantaina kannustamaan Ryhti voittoon. Laitetaan kunnon playoff-meteli HirviAreenalla pystyyn!

Playoffien otteluohjelmaan voi tutustua Internetissä

#ItsTime
#KeväänLapsi
#JunttiHurmos

-Jupe

Seuran uusimmat

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi