Ryhti jäi Virkiän jalkoihin.
Julkaistu: 11.02.2019 00.00

Ryhti jäi Virkiän jalkoihin.

Eilen sunnuntaina 10.2. käydyssä Kurikan Ryhdin ja Lapuan Virkiän mittelössä Ryhtiläiset saivat kiinnittää turvavyön ja seurata kiltisti sivusta, miten lapualaiset olivat läpi ottelun kuskin paikalla. Kaveri oli koko ajan paremmalla jalalla ja pelipäällä ylipäätään, joten sillä ansaitaan HirviAreenasta kolme pistettä murskalukemin 1-9.

Liekö meillä takki tyhjä ja maha täynnä perjantaisesta voitosta Kauhavalta vai oliko lämmennyt sää pihalla sekoittanut pakkamme ihan kokonaan, mutta esitys oli kaukana parhaasta.

Ryhdin ainokaisen iski Ville Perälä, joka palkittiin jo toista kertaa putkeen meidän parhaana pelaajanamme. Hyvä Ville!

Ensi viikonloppuna meillä ole pelejä ollenkaan, joten voimme rauhassa valmistautua runkosarjan viimeiseen puristukseen, kun meillä on edessä kaksi viimeistä ottelua 23. ja 24. päivä kuluvaa kuuta. Tämän jälkeen katsotaan sarjataulukkoon ja zoomaillaan, että ansaitaanko saalistamallamme pistemäärällä paikka auringossa vai ei.

Olemme edelleen neljän pisteen turvin kiinni viimeisessä paikassa playoffeihin ja ote ei ole hellittämässä! Infoan teitä luonnollisesti tulevista peleistä ja kauden jatkosta myöhemmin, kun kahvi on tippunut ja pata on kuuma. Hyvää tulevaa viikkoa ja palataan asiaan piakkoin.

#MennäänEteenpäin
#Ohipeli
#StillFighting

-Jupe

Seuran uusimmat

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi