MIF haki pisteet Kurikasta.
Julkaistu: 28.01.2019 00.00

KuRy - MIF 2-4 (0-3, 2-1, 0-0)

Taas niin lähellä, mutta tarpeeksi kaukana.

Eilen lauantaina Kurikan Ryhti kohtasi kotonaan juhlaviikonlopun ensimmäisessä ottelussaan Maalahtelaisen Miffin. Tiukka kamppailu päättyi jälleen meidän kannalta epäedullisesti, sillä vieraat hakivat kolme pistettä matkaansa onnistuneen ensimmäisen eränsä takia. Valitettavasti.

Ensimmäinen erä oli maalien muodossa Miffin, vaikka molemmilla oli paikkansa maalintekoon. 0-3 Lukemat vähän mairittelevat vastustajaa, mutta tämä tulos taululla seisoi. Suurimmat suosinosoitukset yleisö jakoikin erätauolla esiintyneille Ryhdin junioritaitoluistelijoille.

Toisessa erässä mentiinkin enemmän Ryhdin pillin mukaan. Ensin iskimme ylivoimalla viiden minuutin pelin jälkeen kiekon pussiin, kun Tomi Siekkisen ja Juuso Teinin esityöstä Ville "Peris" Perälä odotti maalinkulmalla ja sai kun saikin toimitettua lötön pussiin. Pian tämän jälkeen kaveri käytti kiekonmenetyksemme hyväkseen ja pääsi iskemään eron jälleen kolmeen maaliin. Kovan rangaistusrumban jälkeen Ryhti pääsi kaventamaan erän lopussa pelin 2-4, kun tuttu ylivoimakenttä oli pelin päällä: Kapteeni Toni Sippolan aloitusvoiton jälkeen Topias Peltonen syötti kiekon Jouni Köivulähdelle, joka jatkoi suoraan siniviivaan ja Vilho "Viljonkka" Yli-Hannuksela latasi mustan reppuun maskin takaa. Tauolle näistä 2-4 lukemista. Tällä erätauolla tarjoiltiinkin yleisölle todellinen spektaakkeli, kun tarkkuuskisassa Eetu ja Samuli upottivat kiekkoa verkkoon pelottavan kovalla prosentilla, kun Leevi keskittyi lähinnä takalaitojen kolisutteluun (Sukunimet jätetty pois tekijänoikeussyistä).

Kolmas erä tahkottiin tasaisissa merkeissä, mutta kahta maalia lähemmäs ei Ryhti tällä kertaa päässyt. Lopussa maalivahdin pois ottaminen ja vastustajan rangaistuskaan eivät vieneet meitä tolppaa edemmäs taistelemaan vielä ottelun voitosta.

Parhaana pelaajana Ryhdiltä palkittiin maalivahti Anssi "Mänssi" Männistö ja Panco Villan soturina puolestaan Viljonkka Yli-Hannuksela.

Kiitos 214- päiselle yleisölle!

Huomenna mennään jälleen, kun juhlaviikonlopun kohokohtana kohtaamme IKK:n. Tapahtuma alkaa klo 16, jolloin jääkiekkojaosto tarjoaa lihakeittoa 150 ensimmäiselle otteluumme saapuvalle. Vielä ennen itse klo 1700 alkavaa peliä palkitaan kunniakirjoilla vuoden juniori ja vuoden seuratoimija, sekä lisäksi huomioidaan kuukauden juniorit ja toimihenkilöt jokaisesta joukkueesta. Sunnuntain ottelu on perhepeli, johon kaikilla alle 18- vuotiailla on ilmainen sisäänpääsy! Ottelumme toisella erätauolla kiekkokoululaiset myös pelaavat harjoitusottelun.