Ryhti ei saanut millään KoMua kumoon.
Julkaistu: 14.01.2019 00.00

KuRy - KoMu Ht 2-4 (1-2, 0-0, 1-2)

Lauantaina 12. tammikuuta Kurikan Ryhdin Edustusjoukkue sai vieraita Vaasasta KoMu Ht:n muodossa. Jo ennen ottelua oli tiedossa, että luvassa on tasainen taistelu: KoMu majailee sarjataulukossa kuudentena ja on täten viimeistä playoff-paikkaa halussaan pitävää Ryhtiä kaksi paikkaa edellä.

Ensimmäinen erä kuvasti jo hyvin koko ottelua: jäähyt värittivät kenttätapahtumia, kaverin ylivoima oli hyvä, meidän ylivoima takkuili ja maalipaikkoja ei käytetty voittoon tarvittavalla prosentilla hyväksi.

Kaveri meni ensin yhden maalin eteen aloituksen jälkeisellä laukauksella, mutta ajassa 13:16 Mikko "Messi" Kuivala hakkasi irtokiekon maaliin. Syöttäjät Santeri "SämSäm" Lehtinen ja syntymäpäiviään (21?) viettävä Tomi "Tossu" Siekkinen. Erän lopulla kaveri sai runnottua itsensä vielä johtoon, kun Ryhdin rangaistus oli juuri päättynyt. 1-2.

Toisessa erässä jäähyiltiin oikein kunnolla, mutta molemmin puolin. Vastustaja otti jopa kuusi kaksi minuuttista, mutta Ryhdin ylivoima ei vain ota tuulta alleen millään. Paikkoja oli kummallakin joukkueella mittava määrä, mutta maalivahdit pitivät huolen ettei börsiä nähty kumpaankaan päähän koko erässä. Edelleen 1-2.

Kolmas erä olikin todellinen henkien taistelu. Ensin kaveri iski ylivoimalla 3-1, mutta ajassa 46:32 Toni "Sipi" Sippolan ja jälleen Tossu Siekkisen syötöstä Jouni "Farmari" Koivulahti ohjasi ilmasta Tossun laukauksen verkon perukoille. Ei Koskenkorvan Urheilijat tiedä mitä menettivät, kun tämä mailataituri otti ja karkasi Kurikkaan pelaamaan kiekkoa. 2-3. Vaikka kaikkensa teet, niin aina se ei riitä. Ajassa 51:01 jälleen kaverin ylivoima iski: kiekko viivaan, maila vapaana maalin edessä ja ohjauksesta kiekko maaliin. 2-4. Vaikka ottelun loppu tultiin jälleen päälle kuin raivohärkä, ei palkintoa tullut. Summerin soidessa samat lukemat komeilivat taululla ja pisteet matkasivat Vaasaan.

Kaikkemme tehtiin, taas. Tiukka ja tasaväkinen kamppailu, josta olisi ollut paljon enemmän irtiotettavaksi. Samat latteudet kuten aina.

Parhaana otteluisäntänä Kuntokeskus Kroppani toimesta palkittiin Messi Kuivala. Onnea Mikko.

Kiitos 220-päiselle yleisölle, joka antoi kaiken tukensa meille. Täältä tullaan vielä!

Edelleen taistelu playoff-paikasta jatkuu. Ensi viikonloppuna mennään jälleen yhden ottelun verran, kun lauantaina matkaamme Lapualle ja kohtaamme Rautaliigan kestomenestyjän Virkiän.