Tunnin Taival

Jälkipuhe

Tunti taivallettiin aurinkoisissa merkeissä. Torstaina 1.9 järjestetty Tunnin Taival keräsi jälleen mukavasti osanottajia. Järjestäjille oli kuitenkin hienoinen pettymys kun paikalle saapui 104 iloista taivaltajaa. Vaikkakin määrä on erittäin hyvä ja kaikki olivat silminnähden tyytyväisiä tapahtumaan, niin olisimme mieluusti nähneet pururadalla enemmänkin jalkapareja ja lenkkitossuja. Yritimme miettiä syytä pieneen väestöhävikkiin viime vuodelta, jolloin osanottajia oli yli 150, mutta emme keksineet mitään ratkaisevaa syytä. Jos joku sen tietää, niin kertokaa meille ihmeessä. Sähköpostimme on tunnintaival@gmail.com

Me järjestäjät olemme kuitenkin hyvin tyytyväisiä tapahtuman kulkuun ja osanottajiin. Tulokset olemme saaneet nyt laskettua ja ne on julkistettu tulokset sivustolla. Palautteet on myös koottu ja avustuskohde on valikoitunut. Tarkempi palautteen läpikäynti, kehitysajatukset ja rahanjaon suurus meillä on vielä tekemättä, joten julkistan avustuskohteen vasta ensi viikon aikana. Myös palautteiden antaneiden kesken arvottu siilin talvimökki löytää uuden omistajansa ensi viikolla.

Toivottavasti kaikki nauttivat Tunnin Taipaleesta ja saapuvat paikalle myös ensi vuonna. Kiitos

Toimikunnan puolesta Antti Sairanen

 

Jo viidettä kertaa!

Urheilukentän pururata tarjoaa loistavat olosuhteet kuntoilutapahtumalle. Radan pienet korkeuserot luovat pientä vaihtelua maisemien ollessa todella hienot. Lähde yksin, kaksin, perheen kanssa, tai vaikka kaveriporukalla osaksi tätä mukavaa ja virkistävää tapahtumaa. Tapahtumassa ei palkita parhaimpia, tai pisimmälle päässeitä, vaan kaikki palkinnot arvotaan osanottajien kesken. Palkinnot ovat perinteisesti olleet erittäin hyviä, mutta paras palkinto on liikkumisen riemu.

Tunnin taival on kuntoilutapahtuma, jossa kierretään Kurikan urheilukentän pururataa kauniissa maisemassa . Reitin pituus on noin 1,4km ja siinä on korkeusvaihteluita. Myös liikuntarajoitteiset pystyvät kiertämään reittiä ongelmitta. Reittiä voi kiertää oman kuntonsa mukaan joko juosten, hölkäten, tai kävellen.

Lähde mukaan kuntoilemaan perheen, ystävien, työporukan, taikka vain omien ajatustesi kanssa. Emme hyljeksi ketään osallistujia ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi.

 

PS.

Kurikka-lehdessä oli tänään juttu Tunnin Taipaleesta ja valitettavasti siihen oli päässyt muutama virhe.

 

  • Tunnin Taipaleeseen ei voi osallistua polkupyörällä, vaan puhe oli pienten lasten ns. työntöpyörästä, jossa lapsi istuu vanhemman häntä kuljettaessa.
  • Yhteistyökumppaneita tapahtumaan etsitään aktiivisesti koko Kurikan alueelta, ei vain Kurikan, Jurvan, tai Jalasjärven alueelta vuosittain vaihdellen.
  • Tapahtumasta tullut tuotto jaetaan tänä vuonna useammalle taholle, kun jaamme osan tuotosta osallistujien valitsemalle taholle antamistamme vaihtoehdoista. Tänä vuonna Kurikan 4H-yhdistys, Kurikan SPR ja Avoin päiväkoti Sopeva. Osan tuotosta sijoitamme tuttuun tapaan Ryhdin nuorisotoimintaan ja osan tapahtuman kehittämiseen. Näiden tuettavien tahojen on tarkoitus vuosien varrella laajeta myös kattamaan koko nykyinen Kurikka.

 

Tapahtuman tukijoina toimivat