Esittely
Ottelutilastot
Ryhti Edustus - Kraft ( Närpiö)
2019-2020 - Edustus - 2-divisioona, lohko 3
Klo 17:00 Kurikka
5
Lok

Otteluennakko


Ryhdille uusia pelaajasopimuksia

Kurikan Ryhti on tehnyt pelaajasopimukset Joni Muikun ja Niko Saviniemen kanssa. Saviniemen sopimus kattaa koko kauden ja Muikun sopimus on tässä vaiheessa joulutaukoon saakka.

Joni Muikku on Ryhdille ennestään tuttu viime vuoden Suomen Cupista, jossa mies kiekkoili meidän vastapuolella Ikurin Vireen pelipaidassa. Valitettavasti Vire ei täksi kaudeksi saanut asioita siihen malliin, että olisivat voineet osallistua Cuppiin tai normaaliin sarjaan. Näin ollen Joni jäi vapaaksi agentiksi, joka on nyt kiinnitetty Ryhtiin. Äärimmäisen taitava ja liukas hyökkääjä saapuu Kurikkaan tuomaan oman panoksensa meidän kärkikenttiin ja ylivoimaan.

Niko Saviniemi puolestaan saapui uutena tuttavuutena Ryhtiin S-Kiekon juoniorimyllyn kautta. Voimakkaana ja taitavana hyökkääjänä Niko lunasti nopeasti pelipaikan itselleen ja olikin joukkueen mukana jo viime viikonloppuna Pedersöressä, jossa pelasi hienon ensimmäisen ottelunsa Ryhdissä. Myös tältä mieheltä on lupa odottaa suuria kauden edetessä.

Erinomaisia kiinnityksiä. Suurella mielenkiinnolla jäämme odottamaan minkälaisen hurmoksen kaverit vielä Ryhtipaidassa sytyttävät.

Muistutus: Lauantaina kotiottelu Närpiön Kraftia vastaan alkaa kello 17:00 ja ottelutapahtuma kello 16:30. Liput 7e ja 5e, myös korttimaksu onnistuu.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kurikan Ryhti ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat