4
HEL
17.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - MIF  

Kurikan jäähalli

Ryhti kohtaa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna sarjakärki Malax IF:n

Otteluruuhkaisen tammikuun jälkeen Ryhti jatkaa ottelujaan kotikaukalossa yhden pelin viikonlopulla, kun sarjakärki Malax IF saapuu vieraaksi Timber-halliin. Kolme keskinäistä ottelua on kääntynyt sarjakärjen eduksi ja kotijoukkue lauantaina tulee kovalla halulla muuttamaan tämän tilaston tältä kaudelta. Viimeisistä viidestä ottelustaan MIF on voittanut neljä ja Ryhti kaksi. Viime otteluissa vahvasti esiintynyt hyökkääjä Ville Perälä tietää, mitä lauantaina on vastassa.

- Vastaan asettuu lauantaina kovan luokan vastus, kun vierasjoukkue MIF on pelannut läpi kauden vakuuttavaa peliä ja mennyt voitosta voittoon, mutta tähän väliin on meidän hyvä iskeä. MIF pelaa todella vauhdikasta lätkää ja joukkueesta löytyy paljon pelimiehiä, joiden pysäyttämiseen tarvitaan virheetöntä pelaamista. Lauantaina on meillä taas kasvojenpesun paikka ja pääsemme testaamaan tasoamme sarjakärkeä vastaan. Meidän tekemisemme on ollut hyvää läpi kauden harjoituksissa ja peleissä, lukuun ottamatta paria ohipeliä. Vedetään hyvä treeniviikko alle ja lauantaina lyödään tiskiin parasta Ryhtiä! Perälä uhkuu.

Päävalmentaja Ilari Lehto tietää, millä lauantain illasta kairataan pisteet Kurikkaan.

- Lauantain vastustaja on ilman muuta, sarjan tasaisin suorittaja ja tietysti sen kautta ansaitusti sarjakärki, josta taitoa ja kokemusta ei puutu. Meidän pitää pystyä puolustamaan lähellä ja omissa merkkauksien pitäminen on isossa roolissa. Hyökkäyspelaamisessa tiiviys ja suoraviivaisuus, sekä tukitoimet maalintekoon ovat isossa roolissa meillä. Vähän tuli meillä pilviä taivaalle loukkaantumisien vuoksi menneen viikon aikana, mutta onneksi meillä on rosterissa leveyttä ja pystytään reagoimaan myös tällaisiin tilanteisiin. Toivottavasti kaverit tulevat kuntoon pikimmiten, Lehto ennakoi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi