3
JOU
14.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

MIF - Ryhti   

Maalahti

Ryhti matkaa lauantaina Maalahteen MIF:in vieraaksi!

Ensimmäistä kertaa Maalahden tulitikkuaskiin matkaava Ryhti lähtee otteluun kaksi hävittyä kotiottelua alla ja Malax IF taas on viimeisestä kolmesta pelistä joutunut venyttämään jatkoajalle ja on kerännyt yhden varsinaisen peliajan tappion, yhden voittolaukauskilpailu tappion, sekä yhden jatkoaika voiton. Kauden alussa ensimmäisen kerran Kurikassa pelattu vastakkainen ottelu päättyi MIF:in voittoon tuloksella 1–3. Ryhti lähteekin lauantaina kääntämään tuloksen Hirvipaitojen eduksi. Pari viime peliä sivusta seurannut Ville Niemi palaa kokoonpanoon, kun armeijan velvoitteet on toistaiseksi hoidettu ja viikonloppuna nuori hurja päästetään taas kaukalossa vapaaksi.

- Varmasti erittäin kova ja vaikea peli tulossa, MIF on kiekkotaitava joukkue, niin pitää puolustaa tarkasti joka tilanteessa, mutta ainakin edellisessä kohtaamisessa heidän omassa päässänsä pitää päästä aktiivisesti iskemään. Sarjan kärkijoukkue vastassa, niin huonolla pelillä ei tipu yhtään pistettä viikonloppuna. Henkinen kantti pitää kestää täydet 60minuuttia ja pelataan fiksua kiekkoa. Meillä on hyvä pelitapa, niin siihen kun luotetaan ja uskotaan, niin voitetaan varmasti. Tämmöiseen peliin on kaikkien helppo latautua, niin uskon että nähdään nyt jäällä erilainen Hirvilauma, kuin kahteen viime peliin verrataan. Itsellä menee hyvin, vaikka pari peliä on sivusta joutunut seuraamaan. Voitto nälkää kasvatettu metsäleirien aikana ja nyt tulen hirveällä voitonnälällä pelaamaan! Intti alkaa muutenkin olemaan loppusuoralla, niin kiva että pian pääsee kunnolla joukkueen arkeen kiinni, vaikka ihan hyvin lomia on saanutkin peleihin, intin aikanakin, Niemi kertoo metsästä tavoitettuna.

Valmentaja Aki Kulkula painottaa Maalahden pienen kaukalon aiheuttamista pienistä pelin nyansseista, joihin pitää kiinnittää huomiota normaalia enemmän.

- MIF kohdattiin syksyllä kotikaukalossa ja siinä ottelussa oltiin ihan mukavasti pelissä mukana. Silloin vieraat onnistuivat tekemään ottelun ratkaisu osumat ensimmäisessä erässä. Maalahden pieni kaukalo asettaa pelille tietyt vaateet ja pienet asiat korostuvat entisestään. Kun saadaan viime lauantain pelin ensimmäisen erän aktiivisuus toteutumaan niin varmasti laitetaan kotijoukkue tiukoille. Nyt täytyy saada oma tekeminen ja kaksin kamppailuissa tietty tylyys kantamaan 60 minuuttia, niin myös sarjan kärkijoukkueelta on pisteet otettavissa mukaan, Kulkula ennakoi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi