24
SYY
17.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - IKK  

Kurikan jäähalli

Ryhdille voitto kauden avauksesta!

Ryhti – IK Kronan 6-4 (2–1, 1–1, 3–2)

Kausi 2022–2023 starttasi Ryhdin osalta lauantaina 24.9. kun kotikaukalossa vastaan asettui IK Kronan Kruunupyystä. 60-vuotis juhlakauden ensimmäisessä ottelussa Kurikan Ryhdin jääkiekkojaostolle luovutettiin Tähtiseura-auditointi, tästä aiheesta lisää tästä.

Ottelun alku oli kotijoukkueelta hieman tahmea, mutta kun koneet vihdoin käynnistyivät, alkoi peli näyttää siltä, miten alkukausi harjoituksissa on menty. Aktiivinen karvauspeli sekä nopeat käännöt alkoivat purra ja varsinkin hyökkäyspään puolustuspeli toimi erittäin hyvin Ryhdin jokaisella kentällisellä. Ottelussa nähtiin myös monta Ryhdin miesten joukkueen ensikertalaista, kun Ville Niemi, Oliver Talvikunnas, Anttoni Hilli sekä Tino Luoma pelasivat ensimmäiset viralliset ottelut Ryhdin edustusjoukkueessa.

Tehot 3+2 paukuttanut Ville Niemi palkittiin Kapteenin lakilla, joka jaetaan jokaisen voitetun ottelun jälkeen pelaajien kesken parhaaksi valitulle pelaajalle.

- Pystyttiin hyvin parantamaan meidän omaa peliämme harjoitusotteluista. Oli hauska pelata, kun jokainen ukko paiski kovasti hommia ja antoi kaikkensa kentällä! Maalivahtipelikin oli totuttuun tapaan kunnossa. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua! Itsellä intti alkaa olla jo puolivälissä ja pääsen jouluksi kotiin, jonka jälkeen pystyn taas sitoutumaan arkeen paremmin. Ensi viikon vierasottelu IFK Lepplaxia vastaan jää itselläni kiinni olon takia väliin, mutta Kajaanista käsin ollaan hengessä mukana! Niemi kertaa.

Ryhdin maalintekijät:

1–1 Talvikunnas (Niemi)

2–1 Niemi (Hanka, Yli-Hannuksela)

3–1 Mäkivaara (Hakamäki, Niemi)

4–2 Niemi (Salo-Tuisku, Talvikunnas)

5–3 Niemi (Talvikunnas, Salo-Tuisku)

6–3 Hilli (Perälä)

Torjuntoja maaliin palanneelle Anssi Ojanperälle kertyi 36 kappaletta.

Ryhdin pelit jatkuvat lauantaina 1.10. Pedersören Anders Wiklöf Areenalla IFK Lepplaxin vieraana kello 17:15. Ottelua voi seurata kotoa käsin Leijonat TV:n kautta.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi