Naisten uuden 3-sarjajoukkueen turnaus Tampereella 30.3.2019
Julkaistu: 31.03.2019 00.00

Ryhtiin perustettiin vuoden alussa uusi lentopallojoukkue, naisten 3-sarjajoukkue valmentajanaan Tuomo Keskimäki. Joukkueessa on tällä hetkellä 13 tyttöä, jotka harjoittelevat kahdesti viikossa Monnarilla tämän kevään ajan. Varsinainen sarjapelaaminen alkaa vasta ensi syksynä, mutta joukkue on tänä keväänä jo osallistunut muutamiin sarjan ulkopuolisiin turnauksiin. Näistä viimeisin oli 30.3.Tampereella, jonne Ryhti lähti yhdeksän tytön voimin. Vastassa oli neljä Tampereen seudun harrastejoukkuetta, joiden taso oli erittäin kova. Iskut lähtivät kovaa ja torjunnat olivat paikoillaan.

Ensimmäinen pelin ensimmäinen erä meni Ryhdin tahdissa, mutta toiseen erään vaihdettiin passari liberoksi, jolloin pakka meni vähän sekaisin ja toisesta erästä tuli tappio. Lopputulos siis 1-1, koska pelit olivat kahden erän pelejä. Toisessa pelissä syöttövirheet ja takkuava vastaanotto toivat 2-0 tappion, mutta kolmannessa pelissä lopputulos oli päinvastainen. Neljännen pelin ensimmäinen erä meni vastustajalle aika helposti, mutta toisessa erässä Ryhti laittoi hanttiin ja erä meni vastustajalle vasta kovan taistelun tuloksena.Saldona siis yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Päivä oli pitkä, mutta antoi tytöille hyvää pelikokemusta syksyn sarjaa ajatellen sekä valmentajille hyvää tietoa siitä, mihin keskittyä harjoituksissa.