Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!
Kamppailu-urheiluJulkaistu: 27.01.2021 09.24

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!

MAHTAVIA UUTISIA!

Aikuisurheilun maksuja voi nyt maksaa meille useilla eri liikuntaeduilla! Urheiluaan voi kustantaa Smartumin, Edenredin, Epassin, Tykyn tai jonkun muun maksunvälittäjän liikuntasetelillä, liikuntakortilla tai mobiilimaksuvälineellä.


LYHYT OHJE LIIKKUJALLE LIIKUNTAEDULLA MAKSAMISEEN

Kurikan Ryhdin Kamppailu-urheilujaoston liikuntatoimintaan osallistuva henkilö voi maksaa liikuntaharrastuksestaan ns. liikuntaedulla (Smartumin, EdenRedin, ePassin, Tykyn tai jonkun muun maksunvälittäjän kortti- tai mobiilimaksuväline). Maksaminen on mahdollista, mikäli työnantajasi on tarjonnut sinulle mahdollisuuden harrastaa työnantajan kustantamaa liikuntaa, ja liikunnan maksaminen tapahtuu liikuntaetukortilla tai mobiilisovelluksella.

Maksuohje liikkujalle:

  1. Voit maksaa liikuntaetukortilla tai mobiilisovelluksella oman liikuntasi kuluja vain, jos pääset maksun avulla harrastamaan liikuntaa.
  2. Selvitä joukkue tai jaosto, jolle maksu menee.
  3. Maksu tapahtuu AINA Monnarilla (myös mobiilimaksu). Alkuvaiheessa maksuja voi suorittaa vain maanantai- ja keskiviikkoiltaisin.
  4. Maksun yhteydessä anna pyydettävät tiedot ja hyväksy Kurikan Ryhdin tietosuojaseloste.
  5. Hoida maksu kortilla tai mobiilimaksuna.
  6. Ilmoita jaostosi tai joukkueesi rahastonhoitajalle, että olet maksanut.


Puitteethan meillä on kunnossa ja tarjonta monipuolista! Toteutimme vuosi sitten pitkään harkitsemamme salilaajennuksen, josta löytyy kamppailupuolen lisäksi toiminnallinen sali. Lajitarjontaa löytyy leipälajimme, eli potkunyrkkeilyn lisäksi mm. toiminnallista harjoittelua, lukkopainia, kuntonyrkkeilyä/nyrkkeilyä jne.

Vaikka olemme kevätkautta jo pikkusen aloitelleet, uusia otetaan kyllä mukaan olemassa oleviin ryhmiin!

Meillä on turvallista treenata! Aikuisryhmät on rajoitettu kymmeneen henkilöön, treenivälineet desinfioidaan aina käytön jälkeen ja harjoituksissa huomioidaan turvavälit. Esim. kamppailulajeissa ei ole kontaktiharjoituksia. Käsidesi on käytössä ja suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Koska harjoitukset järjestetään koronarajoituksia noudattaen, ennakkoilmoittautumiset hoidetaan WhatsAppilla. Voit pyytää kutsulinkin WhatsApp-ryhmään lähettämällä yksityisviestiä Instagramissa/Facebookissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: sannamari.sillanpaa@gmail.com.

Tervetuloa treenaamaan!