Ohjatut harjoitukset tauolle 16.3.2020 alkaen
13.3.2020 13:23 Uutiset / Kamppailu etusivu

Ohjatut harjoitukset tauolle 16.3.2020 alkaen

Valtioneuvoston kanslia on tänään linjannut, että koronavirustartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Ohjeistuksen mukaisesti, Kamppailu-urheilujaoston ohjatut harjoitukset jäävät toistaiseksi tauolle maanantaista 16.3.2020 alkaen.

Tämä tilanne on meille kaikille todella ikävä, mutta tässä tilanteessa tärkein on terveys ja toimimme THL:n linjauksen mukaisesti. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä sekä THL:n ohjeistuksia ja tiedotamme tilanteen muuttumisesta eri kanavissamme (nettisivut, facebook, lajien whatsapp-ryhmät).

Harrastaja!
Mikäli sinulla tai lähipiirissäsi todetaan koronavirustartunta tai olet joutunut karanteeniin, tiedotathan lajisi vastuuhenkilöitä tai sähköpostiin jake.syrjala@gmail.com Jäsenistön terveystiedot ovat salassapitovelvollisuuden piirissä.

Jossain vaiheessa tämäkin epidemia laantuu, ja pääsemme jälleen yhteisten harrastustemme pariin. Tehdään nyt parhaamme tartuntojen välttämiseksi ja taudin leviämisen hidastamiseksi!

Kurikan Ryhti Kamppailu-urheilu jaosto

Lisätietoja:
Jarkko Syrjälä pj.
puh. 040 540 1916
jake.syrjala@gmail.com


   
Lisää uutisia
Kamppailu-urheilu
«  Syyskuu   »
Kategoriat