Scandinavian Defendo

Scandinavian Defendo

Scandinavian Defendo on realistinen itsepuolustus- ja voimankäyttöjärjestelmä, joka perustuu tehokkaisiin, yksinkertaisiin ja suoraviivaisiin tekniikoihin.

Helposti opittava järjestelmä on kehitetty nyky-yhteiskunnassa esiintyviin mahdollisiin väkivallan uhkatilanteisiin, joita saatamme kohdata yllättäen arkielämässä.

Scandinavian Defendossa perusoletus on, että oppiminen syntyy ensin opettelemalla oikea vaste, sen jälkeen toistamalla sitä harjoittelussa ja lopuksi soveltamalla sitä samankaltaisissa tilanteissa.

Defendon harjoitteita tehdään nopeasti ja voimalla, käyttämällä harjoituksissa paljon kamppailua ja kontaktia. Defendo perustuu siihen, että siinä käytettävillä tekniikoilla aloittelijakin pystyy treenaamaan melko nopeasti ”täysillä”. Harjoitukset pidetään mielekkäinä monipuolisilla harjoitteilla, jotka kaikki perustuvat tosielämässä havaittuihin uhkatilanteisiin. Harjoituksissa käytetään vain pelkistettyjä ja yksinkertaistettuja ratkaisuja, joita treenataan elävillä harjoitteilla ja kontaktilla. Lajissa harjoitellaan tärkeitä perustekniikoita todella sen sijaan, että jatkuvasti opeteltaisiin jotain uutta. Lisäksi perustekniikat toistuvat edistyneemmissä tekniikoissa osina niitä tai jopa lähes identtisinä, mikä helpottaa oppimisprosessia.

Kurssille voi osallistua täysi-ikäiset, nuhteettoman taustan omaavat henkilöt (alle 18 v. vain vanhemman/huoltajan seurassa).


   
Lisää uutisia
Kamppailu-urheilu
«  Syyskuu   »
Kategoriat