Combatfit

Combatfit

Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa itsetuntoasi? Kaipaatko motivoivaa ja inspiroivaa harjoitteluympäristöä?

Combatfit perustuu Training For Warriors (TFW) harjoitus metodiin joka on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella lähestymistapansa sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntosalikävijälle.

Tarjoamme välineen kaikille niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, suorituskykyään tai yleistä terveyttään –henkistä vahvuutta unohtamatta. Yksi tärkeimmistä tavoitteista onkin vapauttaa jokaisen oma sisäinen taistelija eli “Bring out the Warrior within”. Harjoittelussa yhdistetään monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun sekä jonkiverran myös henkisen- ja ravintovalmennuksen tietoutta ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa! harjoitusmetodi ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Harjoituksissamme on päivittäin tavallisia ihmisiä, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän.

Ota haaste vastaan ja tule mukaan jo tänään!

Mitä tunneilla tehdään?

Voima 1 ja 2 -tunnit

Voima 1 ja Voima 2 Voimaharjoittelu on TFW-metodin kulmakivi. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä: kahvakuulia, levytankoja ja vapaita painoja. Voima 1 on ylävartalopainoitteinen ja Voima 2 on alavartalopainotteinen treeni. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi Voimatunneilla harjoitellaan perusliikkeitä kuten maastavetoa ja erilaisia kyykkyharjoitteita. Myös eri punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi. Voimaharjoittelu sopii kaikille. Valmentajien opastuksella voi jokainen lähtötasosta riippumatta osallistua voimatunneille.

HIIT / Circuit -tunti

Hurrikaani on harjoitteena lyhyt ja voimakas kuten Hurrikaani-myrsky. Hurrikaani on TFW-metodin ylpeys. Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, joiden harjoituksen vaikutuksesta sekä syke, että upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Hurrikaani kehitettiin aluksi kamppailu-urheilijoiden tarpeisiin, mutta pian huomattiin, että harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi erilaisia salin välineitä. Harjoitus kehittää voimaa ja kestävyyttä sekä kasvattaa henkistä kanttiasi. Kuntopiirit Hurrikaani ja voimatuntien yhdistelmä. Harjoittelussa käydään läpi nopeusvoima-voimakestävyys ja räjähdysvoiman harjoitteita.


   
Lisää uutisia
Kamppailu-urheilu
«  Joulukuu   »
Kategoriat