Lentopallo

Ryhdin D-tyttöjen kotiturnaus La 11.11.2017

Ryhti järjesti Dt-tiikeri 4X4 turnauksen Jurvan Liikuntahallissa. On hienoa, että kaupungista löytyy korvaavia saleja, kun Monnarilla on paljon toimintaa. Jurvan sali on todella hyvä mutta viivoja on kentässä vähän liikaa.

Alahärmän Yksisarviset eivät päässeet turnaukseen, koska siellä La oli koulupäivä. Näin kaikki paikalla olevat joukkueet saivat 2-0 voiton AK:ta vastaan.

Ryhti aloitti turnauksen AA/Hupuja vastaan. Tytöt hoitivat 7-0 johdon, mutta Huput kuroivat edun kiinni. Erän puolivälin jälkeen Ryhti otti ohjat käsiin ja vei erän 25-16. Toinen erä meni suunnilleen samalla tavalla ja Ryhdille voitto 25-18 ja koko ottelu 2-0.

Toinen peli oli sitten AA/Tupuja vastaan. Ottelu oli samanlainen kuin AA/Hupuja vastaan. D-tytöt hoitivat ottelun kotiin 2-0 (25-17; 25-19).

Kolmaspeli oli Laihian Lujaa vastaan, joka kahden ottelun jälkeen muodostui päävastustajaksi. Yksi erä Laihialta takaisi Ryhdille lohkovoiton ja nousun seuraavaan pooliin. Laihia aloitti vahvasti ja tytöt pani kampoihin sen minkä pystyi. Tyttöjen peli ei oikein lähtenyt kulkemaan ja näin Laihia otti erän 25-17. Toista erää Laihia vei alusta asti, mutta sitten Ryhdin tytöt aloittivat taistelun. Kaikki pallot haettiin mitä oli haettavissa. Piste pisteeltä kurottiin etumatkaa kiinni ja lopulta erä Ryhdille 25–22.

Kolmanteen erään lähdettiin rennosti, kun lohko voitto oli jo varma. Tasaisena mentiin, kuitenkin Laihian hienoisessa painostuksessa. Aikalisä tilanteessa 11-13 Ryhdille, jossa sovittiin miten homma hoidetaan kotiin. Eräpallo Laihialle 14-13, mutta seuraava eräpallo Ryhdille 15-14. Erä Ryhdin tytöille 16-14 ja ottelu 2-1.

D-tytöt pelasivat uransa parasta peliä. Pelihuumori säilyi koko ajan ja tappioasema ei lannistanut joukkuetta. Valmentajat olivat iloisia siitä, että tytöt pelasivat joukkueena todella hyvin ja kaikki yrittivät parhaimpansa. Monia palloja haettiin ties mistä peliin ja pisteitä ropisi.

Seuraava turnaus 2/3.12.2017 jossain maakunnassa. (TM)

Get Flash to see this player.

Taistelijat

D-tytöt 4vs4 turnasivat Laihialla 29.10.2017

Sununtaina Ryhdin D-tytöt aloittivat kauden tasomittausturnauksessa Laihialla.

Mukana Laihialta kaksi joukkuetta, JaJa, KaKa ja Ryhti.

Ensimmäinen peli oli minilentopalloa parhaimmillan. Ryhti hävisi ensimmäisen eän 23-25. Voitti toisen 25-21 ja kolmannen 16-14. Näin 2-1 voitto.

Tytöt pelasivat juuri niinkuin oli sovittu. Hyvät nostot, korkeat passit ja varmat hyökkäykset. Pelihuumori oli korkealla ja into kova.

Toinen peli oli sitten tuttua Kauhajoen Karhua vastaan. Karhu on vienyt aikaisemmat kohtamiset. Tytöt meinasivatkin, että ei me niitä voiteta. Ensimmäinen erä meni Karhulle selvästi 25-14. Toiseen erään Ryhdin tytöt saivat itseluottamuksen kohdilleen ja piinasivat Karhua tosissaan. Tappio kuitenkin 21-25, mutta tytöt esittivät parasta peliä Karhua vastaan.

Kolmas peli Jalasjärveä vastaan oli edellisen pelin toisinto. Tytöt eivät uskoneet itseensä kun JaJa on vienyt aikaisemmat kohtaamiset. Ensimmäinen erä JaJa:lle 25-15 ja toinen 25-20. Ryhdin tytöt pelasivat hyvin, mutta pelisuunnitelman toteutus ei pysynyt kasassa.

Neljäs peli oli Laihian toista joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä meni vähän tunnustellen ja erä Laihialle 25-13. Toiseen erään Ryhdin tytöt ottivat toisen asenteen. Vaikka Laihia johti erää jo 20-12 niin Ryhti tuli tasoihin ja ohi 25-23. Kolmanteen erään ei enää paukkuja löytynyt vaikka tilanne oli Laihialle vain 9-7. Erä kotijoukkueelle 15-8.

Tytöt pelasivat todella hyvin koko turnauksen. Varsinkin ensimmäinen ottelu oli hienoa taistelua. Itseluottamusta vaan lisää niin hyvä tulee. (tm)

Ryhdin B-tytöt ensimmäisessä pooli turnauksessa 28.10.2018

Ryhdin tytöt hoitivat ensimmäisen pooli turnauksen hienosti kotiin. Neljä ottelua ja yhtä monta voittoa. Peli-iloa oli koko joukkueella ja se takasi tämän poolin voiton.

Antaa tulla vaan

 

 

Seura ikonimme Latvasalon Pekka sai 8.10.2017 lentopalloliiton kultaisen ansiomerkin!

Lentopalloväki onnittelee!

Kauden päätöstilaisuus 5.6.2017

B-tytöt Nurmon turnauksessa.

 

B-tytöt, vahvistettuna muutamalla C-tytöllä, olivat viime lauantaina Nurmossa turnauksessa . Tässä tyttöjen tekemät viiltävät analyysit peleistä + muutama valokuva.

 

Kurikan Ryhti B-tytöt olivat lauantaina 11.2 lentopallo turnauksessa Nurmossa. Ryhdillä oli kolme peliä Nurmoa, Kauhavaa ja Seinäjokea vastaan.

 

Ryhdin ensimmäinen peli oli Kauhavaa vastaan. Ryhdin porukka ei ollut parhaimmillaan, joten Kauhava johti koko pelin ajan. Lopulta peli päättyi 2-0 Kauhavalaisille.

-Iina

 

Kurikan Ryhti vs. Nurmon Jymy 0-2

Ensimmäinen erä Nurmon Jymyä vastaan oli todella tasainen. Ryhti oli johtotilanteessa 18-11 ja silloin Nurmo otti aikalisän. Aikalisän jälkeen Nurmo alkoi kirimään ja tilanteessa 26-27 Nurmolla oli jo toinen

eräpallo. Ensimmäinen erä päättyi 26-28 Nurmolle.Toisessa erässä Ryhti pelasi hyvin, mutta viimeinen rutistus jäi uupumaan ja Nurmo voitti toisen erän 14-25.

- Laura

 

Kolmas peli oli Seleä vastaan. Ensimmäisen erän alku oli tahmea, mutta me piristyimme loppuun. Erä kuitenkin hävittiin 24-26. Toiseen erään me saimme tatsin päälle ja erä voitettiin 25-20. Kolmannen erän surkean alun jälkeen peli näytti jo menetetyltä kun tilanne oli 3-9 Selelle, kunnes me löysimme sen kuuluisan peli-ilon minkä jälkeen palloja rytisi kenttään helposti. Lopulta erä voitettiin 16-14.

-Riina

Ryhdin B-tytöt

Et-06 tytöt AM-sarjassa.

E-tyttöjen AM-turnaus pelattiin Alajärvellä 14.1.2017. Turnaus oli joukkueen ensimmäinen "ns" suoranpelin turnaus, eli koppia ei enää oteta.

Turnaus meni ylänappiin.

Lisää tästä linkistä.

https://www.kurikanryhti.fi/jaostot/lentopallo/kausi-2016-17/e-tytot-06/ensimmainen-am-sarjan-turnaus/