Tunnin Taival

KIITOS OSALLISTUJILLE, YHTEISTYÖKUMPPANEILLE JA SPONSOREILLE.

 

Tulokset on saatu laskettua ja homma pakettiin. Osallistujia oli 68 henkilöä. Kiitos siitä! Kaikille palkinnoille löytyi voittaja ja eväät katosivat parempiin suihin. Saimme paljon hyvää palautetta ja kehittämme tapahtumaa näiden pohjalta taas ensi vuodeksi.

Avutuskohteena meillä on tosiaan vähävaraisten Joulunajan ruoka-apu. Harmittavasti paikalla epähuomiossa tuli jaettua osa lapuista viime vuoden pohjan mukaan, joissa oli väärät tiedot. Anteeksi siitä.

 

Osallistumismaksu

Aikuinen10 €
Eläkeläinen, Opiskelija, Alle 18-vuotias5 €
Alle 5-vuotias0 €

Maksut suoritetaan käteisellä ennen tapahtumaa ilmoituksen varmistuksen, tai jälki-ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujainfo hyvin lyhyesti.

PDF-tiedostopähkinänkuori.pdf (39 kB)
Tunnin Taival - Se paree kuntoilutapahtuma erittäin kompaktissa pähkinänkuoressa, kohta kerrallaan. Mitä jokaisen kuuluut tietää tapahtumasta.

 

Aikataulu

17.00 – 17.30  Ilmoittautuminen tapahtumaan paikan päällä. Osallistumisten vastaanotto ja varmistus.

17.45               Alkuverryttely.           

18.00 – 19.00  Tunnin Taival

19.00               Tulosten palautus, palkintojen arvonta.

 

Kurikan Tunnin Taipaleella liikutaan rennossa tunnelmassa ja hyvässä seurassa.

Aiempien vuosien mukaisesti Tunnin Taival kiertää Kurikan Urheilupuiston kaunista kuntoilurataa. Reitin pituus on n.1400m ja reitillä on korkeuseroja. Reitti sopii silti myös liikuntarajoitteiselle. Lähtöpisteen yhteydessä on kello, josta näkee ajan. Toinen kello sijaitsee huoltorakennuksen seinässä, joka näkyy ainakin kirkon puoleiselle takalenkille. Lähtöpisteessä sijaitsee myös juomapiste, sekä tarvittaessa muukin huoltotoiminta.

Itse Tunnin Taipaleen aikana toivomme osallistujilta huomaivaisuutta. Katsottehan aina välillä taaksenne, ja päästätte nopeammin kulkevat ohitsenne sujuvasti. Nopeammin juoksevien toivomme jättävän riittävän ohitusvaran, ettei tule turhia vaaratilanteita. Kaiken tämän varmistamiseksi toivomme, että pysytte mahdollisuuksien mukaan radan oikeassa reunassa, jolloin vasenta reunaa voi käyttää ohituksissa.

Itse Taival alkaa tasan kello 18:00, mutta toivomme, että saavutte paikalle jo hieman aiemmin varmistamaan osallistumisen, suorittamaan osallistumismaksun, sekä tietysti lämmittelemään, että paikat kestävät suorituksen ilman ongelmia.

Työryhmä puolesta

Antti Sairanen

Tapahtuman tukijoina toimivat