Ryhti kaatui todellisessa spektaakkelissa saappaat jalassa uskomattoman 310 silmäparin edessä!

15.12.2018

KuRy - Jeppis 1-3 (0-0, 0-0, 1-3)

Vuoden 2018 viimeisessä kohtaamisessa Kurikan Ryhti kohtasi Pietarsaaren Jeppiksen lauantaina 15. joulukuuta. Tähän saakka kaikki 13 otteluaan voittanut Jeppis sai kun saikin väännettyä meistä voiton, mutta ottelu oli todella kovaa vääntöä alusta loppuun ja yleisö oli mukana viimeiseen sekuntiin saakka! Paikalla oli otsikossakin todettu 310 katsojaa, mikä on aivan käsittämätön lukema! Kiitos ParkSport Oy/ Kesport-Kurikka ilmaislipuista, IPM Service otteluisännyydestä sekä Seinäjoen Kiekko-Veljet mukana olostanne sekä hienosta kannustuksesta. Arvostamme kaikkia suuresti.

Koko pikkujoulu-tapahtuma oli erittäin onnistunut: yleisö viihtyi, kentällä tapahtumat olivat käsinkosketeltavan jännittävät ja kaikki oheisohjelmat onnistuivat erinomaisesti. Vain tuloksesta taululla jäi huono maku. 4,5/5.

Itse pelissä mentiin kaksi erää nollilla, mutta maalintekopaikkoja, jännittäviä tilanteita ja tapahtumia riitti mielin määrin. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina 53. minuutille, kun vastustaja napautti kiekon verkkoomme. Tästä vain puolitoista minuuttia ja Chris "Ris" Mäkivaara toimitti kiekon viivaan, jossa odotti todellinen isopyssy: Harri "Hepa" Huhtanen. Hepa toimitti kiekon maalille, jossa Iikka "Nassikka" Haapoja ohjasi kiekon maaliin. HirviAreenan katto lähti liitoksistaan, kun kiekko ylitti maaliviivan. Tästä aikalasia vain kaksi minuuttia eteenpäin, kun kaveri iski kaksi maalia. Aivan mielettömän tahdon ja taistelun jälkeen käsiin jäi nolla pistettä. Ei voi mitään, kaikkemme teimme.

Vaikka tappio tulikin, niin olen silti äärimmäisen ylpeä tästä joukkueesta. Aivan loistava taistelu, tahto ja asenne. Kiitos. Näin kun jatketaan, niin pistepussi tulee taatusti karttumaan vuonna 2019.

Parhaana meiltä palkittiin jopa naurettavan hienoja koppeja ottanut Anssi "OJ" Ojanperä. Jälleen kerran olisi ollut videokameralle käyttöä, sen verran uskomattomia torjuntoja OJ tänään otti. Myös yleisö palkitsi Anssin pariinkin otteeseen isoilla aplodeilla ja "ANSSI, ANSSI, ANSSI"- huudoilla. Peukutan isosti.

Todellisena UFC-taistelijana jo tunnettu Däni Lazebniks antoi myös osansa ottelutapahtumalle. Sen lisäksi, että hän pelasi hyvin, niin hän myös murjoi vastustajan pelaajan "pienessä" nyrkkipainissa sata nolla. 2/2 Dänin painit tällä kaudella. Pelottavassa kunnossa on kaveri!

Tahdon kiittää taitoluistelija Säde Luomapuroa hienosta esityksestä ottelun erätauolla. Meistä kestään ei olisi tekemään lähimainkaan samaa, kuin mitä sinä luistimilla pystyt tekemään. Loistava suoritus ja peukku myös isosti ylös!

Ensi viikko harjoitellaan joukkueen kanssa vielä sata lasissa, mutta sen jälkeen on aika hengähtää hetkeksi ja rauhoittua joulun viettoon. Seuraava ottelumme on 6. päivä tammikuuta, kun kohtaamme vieraissa IKK:n. Palataan tähän aiheeseen kun kahvi on tippunut.

Tahdon vielä erikseen kiittää meidän uskomatonta kannattajajoukkoamme. Kiitos jokaiselle. Aivan jokaiselle. Hieno pelata, kun yleisön tuki on takana. Tätä lisää!

Haluan omasta ja koko Kurikan Ryhdin edustusjoukkueen organisaation puolesta toivottaa kaikille teille rakkaat lukijat rauhallista ja lämmintä joulua sekä hyvää tulevaa vuotta.

Kiitos ja anteeksi.

-Jupe