Ryhti jäi maaleitta Maalahdessa

10.11.2018

MIF - KuRy 5-0 (1-0, 2-0, 2-0)

Lauantaina 10.11. Ryhti rullasi mattonsa ja otti suunnakseen Maalahden. Edellinen vierailu ei tuottanut pisteitä, kun kotijoukkue nappasi pisteet 4-2 lukemin. Tällä kertaa kotijoukkue piti meidät nollilla ja teki tarvittavat maalit ottelun voittoon.

Ensimmäistä erää varjosti hyvin pitkälti rikkonaisuus. Askissa pelattiin valitettavan vähän viidellä viittä vastaan. Meidän koko ottelun rangaistukset 32 minuuttia vastustajan kahdeksaa vastaan ei ole pitkälle vievä taktiikka. Kaveri tekikin avauserässä ensin yhden sekä toisessa erässä vielä toisen ylivoimamaalin ja vielä ihan vain mausteeksi tilanteeksi 3-0, mutta tällä kertaa alivoimalla. Tasakentällisin painetta saatiin mukavasti maalahtelaisten päätyyn, mutta todelliset maalipaikat olivat harmittavan vähissä. Parhaaksi voinemme laskea kotijoukkueen rikkeen jälkeen meille tuomittu rangaistuslaukaus, jonka kotijoukkueen kassari kuitenkin hoiti räpylätorjunnallaan.

Kolmannessa erässä kaveri teki vielä kaksi pörssiä, jonka jälkeen puolin ja toisin odoteltiin päätössummeria. 5-0. Lasku, kassan kautta ja kotiin.

Ei vain piru vie auta. Kivinen tie joudutaan matkaamaan, että päästään takaisin pisteisiin ja voittoihin. Sitä paremmalta tuntuu, mitä kauemmin odottaa. Nyt on kyllä hyvin vahvasti sellainen fiilis, että eiköhän me olla odoteltu ja ihan tarpeeksi.

Ryhdiltä parhaana palkittiin maalivahti Anssi "Tapio" Ojanperä, kelle torjuntoja kertyi jopa 40. Solidi esitys, mutta kaveri pääsi sellaisille tekopaikoille, että kaikkea ei vaan pysty torjua.

Tuleva viikko harjoitellaan kovaa ja korkealta, kunnes ensi lauantaina vuorossa on jälleen vierasottelu Pedersöreläisen IFK Lepplaxin muodossa.

Kiittäen ja niiaten.

-Jupe