Ryhdin P-13 futsal sarjan kakkosena kohti päätösturnausta.
4.2.2020 12:37 Uutiset / Pojat-13

Ryhdin P-13 futsal sarjan kakkosena kohti päätösturnausta.

Kurikan Ryhdin jalkapallojoukkue P13 osallistuu ensimmäistä kertaa valmentajansa Toni Suomun johdolla talvella pelattavaan futsal sarjaan. Sarjassa on seitsemän joukkuetta ja pelit pelataan turnausluontoisesti kuutena viikonloppuna talven aikana. Vastustajina sarjassa ovat Sepsi, SJK, Malax, Ponnistus, Ruha/Virkiä ja Apv. Jokainen vastustaja kohdataan kahdesti. Ensimmäiset pelit on pelattu ja tulosena on kolme voittoa ja kolme tappiota. Tammihelmikuun vaihteessa oli edessä kaksi turnausta peräkkäisinä viikonloppuina.

26. 1 Kurikan Ryhti oli turnausvastaavana Malaxille, Sepsi 78:lle ja SJK:lle. Näistä kaksi viimeistä asettui Ryhtiä vastaan. Edellisessä kohtaamisessa 30.11 Ylistarossa Sepsi otti voiton tiukan väännön jälkeen lukemin 4-3 ja SJK puolestaan hävisi 1-6.

Kotiturnauksen ensimmäinen vastustaja oli Sepsi, joka ei tällä kertaa pystynyt antamaan kunnon vastusta Ryhdille vaan hävisi lukemin 2-6. Ryhtiläiset hallitsivat peliä alusta loppuun. Jälkimmäinen peli pelattiin sarjataulukossa toisena olevaa SJK:ta vastaan. Vaikka Ryhti voitti ensimmäisen kohtaamisen kohtuullisen selvänumeroisesti, tiedettiin vastuksen olevan todella kova. Peli oli heti alusta lähtien tasaista ja molemmat joukkueet saivat hienoja hyökkäyksiä ja onnistuneita torjuntoja. Kahdeksannella minuutilla Ryhti onnistui pääsemään 1-0 johtoasemaan. Vastaavasti SJK:n raivokkaat hyökkäykset pysähtyivät joko Bruno Vuoren hienoon maalityöskentelyyn tai Ryhdin liikkuvaiseen ja nopeaan puolustukseen. Peli oli molemmilta joukkueilta vauhdikasta ja yleisön kannalta viihdyttävää. Ajassa 12:00 Ryhti meni 2-0 johtoon ja ajassa 18:40 SJK kavensi tilanteeksi 2-1, joka jäi ottelun lopputulokseksi.

1. 2 Joukkue matkusti Maalahteen kohtaamaan Malaxin ja APV:n. 15.12 Malax ja Ryhti kohtasivat Kurikan kotipelissä Jurvassa. Tuolloin Malax oli parempi lukemin 4-3. Samana päivänä vastassa oli myös Apv, joka hävisi lukemin 1-13. Voitokkaan kotipeliturnauksen jälkeen halu haastaa Malax uudelleen oli kova. Alku oli Ryhdille katkera. Ajassa 00:09 Malax siirtyi ensimmäisestä hyökkäyksestään 1-0 johtoon. Ryhtiläiset eivät tästä kuitenkaan häkeltyneet vaan tekivät seuraavat kuusi maalia pelin päättyessä Ryhdin voittoon 7-2.

Heti perään oli Apv:n vuoro. Ryhti hallitsi peliä, mutta palloa ei maaliin asti saatu. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa jopa seitsemännelle minuutille asti. Myös Apv osoitti vaarallisuutensa hienoilla vastahyökkäyksillä, jotka maalissa pelannut Kristian Latva-Nikkola sai taidokkaasti torjuttua. Puoliajalla tilannetta läpikäytiin joukkueen sisällä ja yritettiin hieman rauhoittaa yltiöpäistä hyökkäys halua. Tämä tuotti tulosta ja peli siirtyi lähes täysin vastustajan puolialueelle ja peli päättyi Ryhdin voittoon 5-0.

Kauden viimeinen turnaus pelataan 22.2 Lapualla sarjan häntäpäässä olevaa Ponnistusta ja ylivoimaista ykköstä Ruha/Virkiää vastaan. Jk


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat