Kokemus voitti nuoruuden kauden avausottelussa.
Julkaistu: 13.05.2019 00.00

KuRy Experience-KuRy Edustus 4-2 (2-0)

Perjantaina klo 19 jos ei aivan koko maailma, niin ainakin Kurikka pysähtyi 90 minuutiksi ???? Kankaan kentällä avattiin kutosen sarjakausi. Kokeneista pelimiehistä kasattu Ryhdin Experience isännöi nuorta Kurikan Ryhdin Edustusta.

Ottelu alkoi Experiencen hienoisella hallinnalla, edustuksen hakiessa vielä pelikuvioitaan. Experience hallitsi ensimmäistä parikymppiä ja pääsi myös iskemään ottelun avausmaalin. Experiencelle kulmapotku ja joukkueen kapteeni Raimo Laitila iski komean maalin, 1-0 kotijoukkueelle vartin pelin jälkeen. Tästä emme suinkaan lannistuneet, saimme itsekin rakenneltua maalipaikkoja mutta Rinta-Nikkola Harri Experiencen maalilla kesti. Vielä ennen taukoa pelasimme hieman huolimattomasti ja paitsiolta haiskahtaneen tilanteen jälkeen Luovankylän oma poika Jaakko Kalliomaa tuikkaa pelin 2-0 taukotilanteeseen ????

Tauolla valmentajat Hakala ja Jyrä juottivat käärmekeittoa pelaajilleen ????toiselle puoliajalle tulimme kuin uudelleen syntyneet ja laitoimme töppöstä toisen eteen, "vanhukset" olivat helisemässä tuulennopeuden pelaajiemme vauhdissa ???? Erityisesti Jonne Leppinen aiheutti jatkuvasti harmaita hiuksia kokeneille ja hieman hidastuneille puolustajille ????

Painostus tuotti myöskin tulosta ja laitapuolustajamme Miika Rajamäki toimitti pallon noin neljästäkymmenestä metristä boksiin. Siellä Pakan Aleksanteri oli hämmentämässä soppaa, pallo kokeneen Rinta-Nikkolan käsien välistä maaliin, 2-1 Miika Rajamäen toimesta. Tässä vaiheessa kellossa 61 minuuttia. Saimme tästä entistä enemmän virtaa ja vain muutama minuutti ja saimme hyvästä paikasta vaparin. Pallon taakse astelee joukkueemme kippari Ville Paananen, laukaus yläriman kautta tolppaan ja siitä takaisin kentälle ???? kuten arvata saatta, kun itse et tee niin kaveri tekee ???? Takavuosien maalitykin, Tommi Ojanpään taidot eivät vuosien saatossa ole kadonneet. Muutaman pompun kautta pallo Tommille, eikä mies erehdy tälläkään kertaa, 3-1 Experiencelle. Tässä vaiheessa nostimme hieman hyökkäysvoimaa ja paikkoja oli itse kullakin, mutta seuraava maali syntyy 81. peliminuutilla kuitenkin kotijoukkueelle. Raimo Laitilan kääntölaukaus, märkä pallo ja todellinen epäonni, 4-1 ???? 4-2 loppulukemat syntyy erittäin nuoren Jonne Leppisen rennolla laukauksella. Tästa Mietaankylän nuoresta miehestä kuullaan vielä. Jonnelta Lionel Messismäinen laukaus painuu vastustamattomasti yläkulmaan. Rinta-Nikkola jäi täysin ilman mahdollisuutta tämän laukauksen edessä ????????enempää ei maaleja nähty, loppulukemat siis Experiencelle 4-2.

Ottelussa oli hieman jännitettä vanhojen joukkuekaveriden kesken. Tunteet hieman välillä kuumenivat. Sehän kuitenkin paikallispeleihin kuuluu. Onneksi kuitenkin haavereilta säästyttiin. Suunsoittoa kuitenkin oli puolin ja toisin ????

Nuori ja uudistunut joukkueemme pelasi todella hyvää jalkapalloa, tästä on loistava jatkaa. Sarjasta tuli kaksi viime hetken luopumista. Tämän takia seuraava ottelu pelataankin vasta 25.5 Alavudella. Joukkueemme ensimmäinen kotiottelu pelataan Tiistaina 28.5 klo 19, Urheilukentällä. Olette lämpimästi tervetulleita. Tässä ottelussa kioski

Siinä ottelussa esittelemme virolaisen Tambet Anson jolla kokemusta myös Viron pääsarjasta. Myös muut uudet pelaajamme Jerry Liinavuori, Toni Ilomäki, Anselme Habumugisha, Topi Luoma ja Lauri Mäkinen pelaavat ottelussa.