Ryhdin pelit jatkuvat alemmassa loppusarjassa
Julkaistu: 15.08.2019 00.00

Virkiä/2 - KuRy 5-0 (1-0)

Ryhti matkusti tiistaina alkusarjan viimeiseen otteluunsa Lapualle. Olimme saaneet jalkeille iskukykyisen ryhmän. Panokset oli tiedossa, voitolla paikka ylemmässä ja tappiolla alempaan.

Nuori joukkueemme ei oikein pystynyt paineen alla pelaamaan ja Virkiä pääsi ensimmäisestä hyökkäyksestä siirtymään 1-0 johtoon. Maali toimi hyvänä herätyksenä. Silti Virkiä oli jatkuvasti pahanteossa ja rakenteli tasaisesti maalipaikkoja. Ensimmäisen jakson loppua kohden myös me saimme pelin juonesta kiinni. Tauon viettoon kotijoukkueen johdosta.

Hakalan ja Jyrän kärmeskeitto oli pilaantunutta ja toisen puoliajan ensimmäiseen viiteen minuuttiin iski kotijoukkue kahdesti ja peli oli oikeastaan taputeltuna. Noin tunnin kohdalla Jonne Leppistä revittiin alimman pelaajan toimesta punaisen kortin arvoisesti. Tästä saimme momentumia ylivoimalla mutta maalipaikoille emme oikein päässeet. Virkiä iski vielä pariin kertaan ja loppulukemat olivat 5-0.

Virkiä oli ehdottomasti paras vastustajamme tällä kaudella ja ansaitsi täysin voittonsa. Aaro Hautala ja Anselme Habumugisha olivat keskikentän kurkoja tässä pelissä. Markus Männistö piti numerot siedettävinä lukuisilla huippupelastuksillaan. Vastustajalla oli ainakin seitsemän ykkösjoukkueen pelaajaa, nelosesta.

Pelimme siis jatkuvat alemmassa loppusarjassa muutaman viikon päästä. Siellä luvassa kaks mielenkiintoista derbyä. Kohtaamme Jurva-70:en ja KuRy Experiencen. Experience kauden avauspelissä voitti meidät 4-2.