Ryhdille kauden ensimmäinen kotitappio
10.9.2019 21:10 Uutiset / Miehet edustus

KuRy-Korsnäss/Gazide 0-1

KuRy-Korsnäs 2/Gadize 0-1 (0-0)

Kurikan Ryhti sai keskiviikkoehtoona vieraakseen eksoottisen Korsnäsin kakkosjoukkueen. Pääasiassa Serbialaisista pelureista koostunut ryhmä oli hyvin mielenkiintoinen tuttavuus.

Lähdimme hakemaan pelistä vain ja ainoastaan kolmea pistettä. Ensimmäinen vartti oli vieraiden hienoista hallintaa. Sen jälkeen saimme myös me koneemme käyntiin ja pelin hallinta kotijoukkueelle. Rakentelimme laadukkaita maalipaikkoja mutta viimeistely ontui erittäin pahasti. Jenkkifutiksessa olisi tullut monta maalia näillä vedoilla. Korsnäsin miehet rupesivat pelaamaan todella rumaa peliä ja käytti jatkuvasti käsiään. Eräs numeroton kaveri taisi olla kesäteatterista lomalla, mies oli jatkuvasti nurin kunhan sattui osumaan ilmavirtaan. Vierailijakin pääsi hätyyttelemään maalia muutaman kerran. Kuitenkin tauolle maalittomassa, tasatilanteessa.

Toiselle puoliajalle tuli erittäin sisuuntunut kotijoukkue. Paikkoja oli vaikka kuinka paljon mutta pääasiassa yritimme ampua harvoja pilviä taivaalta alas. Kaverin sytytyslanka paloi kovalla liekillä ja oli vain ajan kysymys koska räjähtää. Mieskatsojat saivat myös paljaita pakaroitakin pelissä katsella, eräs vastustaja halusi takapuoltaan heille esitellä. Peli meinasi paikoitellen mennä erittäinkin rumaksi, onneksi kuitenkin pahemmilta ylilyönneiltä vältyttiin. Ottelun ainoan maalin tekee lähestulkoon ainoasta vastahyökkäyksestään vierailija Korsnäs. Haimme vimmatusti maalia ja oikeastaan koko pakka oli ylhäällä. Korsnäsin hyökkääjä karkasi maalintekoon ja rankaisi tylysti. Jalkapallo on maalintekopeli ja aina ei parempi voita. Nyt kävi niin että emme parempana joukkueena saaneet yhtäkään pistettä tästä pelistä. Lopussa vielä haimme tasoitusta, sama kaava kuitenkin jatkui ja Ryhdin maalisarake näytti 90 minuutin jälkeen pyöreää nollaa.

Tästä sisuuntuneena lähdemme hakemaan sitä kauan kaivattua vierasvoittoa Nurmon pallonurmelta lauantaina 31.8. Siinä pelissä puolustuksemme lukko Toni Kuntola pelaa kauden viimeisen pelinsä. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 14.9 klo 15. Tervetuloa myös siihen peliin, yleisöä oli paikalla tässä ottelussa reippaasti yli 100 henkeä. Lämmin kiitos siitä.

Juho Hakala


   
Lisää uutisia
Miehet edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat