Pakka palaa Ryhtiin!
Julkaistu: 15.04.2019 00.00

Pakka palaa Ryhtiin!

Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa pääsiäisviikko, kun tiedottaa suurelle yleisölle suuri uutinen. Pakka palaa kotiin.

Viime kaudet Pietarsaaren Jeppiksessä kiekkoillut 27-vuotias Ryhtikasvatti Iiro Pakka on tehnyt sopimuksen Kurikan Ryhdin kanssa. Iiro on Jeppiksen ja Ryhdin lisäksi kiekkoillut urallaan S-Kiekossa, Ässissä, Sportissa, Hermeksessä, Ruotsalaisessa Njurunda SK:ssa sekä IKK:ssa. Ihan ok CV etten sanoisi.

Pakka tuo johtajuuden lisäksi Ryhtiin rutkasti kiekollisuutta, pelisilmää ja luisteluvoimaa. Omien sanojensa mukaan tätä päätöstä on pohdittu jo pitkään, mutta nyt oli sen aika. Pakka asettaa joukkueelle vähimmäistavoitteeksi playoff-paikan, mutta tahtoisi nähdä meidät tappelemassa runkosarjassa viidennestä sijasta, josta olisi hyvä lähteä kohti jatkopelejä.

Iiro painottaa vielä päävalmentaja Ritoniemen ja GM Vanharannan tuomaa positiivista kiekkobuumia Kurikkaan ja uskoo, että Rautaliigan ylivoimaisesti paras yleisö löytää myös jatkossa tiensä HirviAreenalle.

Koko joukkuetta ajatellen äärimmäisen iso ja tärkeä palanen. Pelaaja, jonka voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Pakka on täydellinen kiinnitys Ryhtiin, jonka arvo tullaan takuuvarmasti näkemään myös sarjataulukossa.

Tervetuloa takaisin Iiro!

#MeriititEiAutaUnoPöydässä
#IsoaKalaa
#Joulu

-Jupe

Seuran uusimmat

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi