Jääkiekon edustukselle voitto ja tappio viikonloppuna.
Julkaistu: 09.12.2019 00.00

Itsenäisyyspäivänä, eli perjantaina, Kurikkaan matkasi IK Kruunupyy. Ennen peliä Kurikan jäähallissa raikasi asiaankuuluvasti Maamme- laulu, eikä todellakaan minään playbäkkinä, vaan Rainer "Raikku" Louhelan toimesta kovaa ja korkealta. Itse pelistä uumoiltiin vähämaalista, mutta toisin kävi. Karkaisimme kolmannessa erässä jo 7-2 johtoon, mutta tämän jälkeisen lepsuilumme ansiosta vieraat pääsivät vielä peliin mukaan. Pyristelyt eivät kuitenkaan kantaneet tarpeeksi pitkälle, vaan meille edulliset loppulukemat 9-6 viimeisteltiin tyhjään maaliin. Kentän todellinen herra ja hidalgo löytyi Ryhtinutusta numerolla 25; Joni Muikku. Tehot 3+4 kertonevat kaiken oleellisen.

Mennään lauantaihin. Tällä kertaa ennen peliä pelaajat koottiin siniviivoille muistamaan meidän ikiomaa arjen todellista sankaria ja työn raskaan raatajaa, huoltajaamme Hannu Hakamäkeä. Hannu täyttää 60-vuotta ja pelaajat sekä taustaryhmä halusivat muistaa omilla lahjoillaan tätä hienoa miestä. Siinä olivatkin suurimmat hymyt sen iltapäivän aikana, sillä vierasjoukkue IFK Lepplax tuli, näki ja voitti ottelun 3-6. Pääsimme peliin mukaan vasta 10 minuuttia ennen päätössummeria, kun kaveri alkoi jo 1-5 tilanteessa nostella jalkaa kaasulta. Ansaitut pisteet heille. Pientä hymyä suupieliin toi Janne Salo-Tuiskun DejaVu- riparimaalit sekä molemmissa viikonlopun otteluissa onnistuneen Chris Mäkivaaran laittoman kova rannari viiksiltä ylämussukkaan ylivoimalla.

Nyt tulevana viikonloppuna kohtaamme ensin perjantaina Lapualla Virkiän ja lauantaina Närpiössä Kraftin. Näistä ennakkokirjoituksia vielä ennen otteluita. Otteluiden jälkeen alkaakin joulutauko, kunnes pelaamme seuraavan kerran 4.1.2020 APV:tä vastaan kotiareenalla.