RYHTI JATKAA VOITTOPUTKEAAN
Julkaistu: 27.10.2019 00.00

D1-joukkue pääsi pitkästä aikaa kotiareenalle pelamaan. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun pojat saivat edustusjoukkueen pelaajia koppiin tsemppaan ennen peliä. Juniorit lupasivat voittaa syöttöpelillä ja kyllähän sitä kuviota alkaa pikku hiljaa löytyä! Vastustajaksi Kurikkaan oli saapunut MIF Maalahdesta.

Ryhti aloitti vahvan päättäväisesti ja sai ensimmäisen kuuden minuutin aikana tulostaululle peräti neljä maalimerkintää. Ensimmäinen erä oli Ryhdin suveneeriä hallintaa. MIF kärsi erässä kolme rangaistusta, mutta Ryhti onnistui vain kerran ylivoimalla. Ryhdin omat maalivahdit olivat sairaspedillä ja heitä tuuraamaan oli saatu D2-joukkueesta maalivahdit Mäki-Rautila ja Haapaniemi. Mäki-Rautila pääsi torjuntahommiin 5 kertaa ja MIF:n maalivahdille kertyi 28 torjuntaa.

Ryhti oli kuuden maalin johtoasemassa. Toiseen erään pelaaminen tasoittui ja pelin tempo oli paikoin kovinkin verkkaista puolin ja toisin. Paine pysyi kuitenkin omalla hyökkäysalueella, jos torjuntatilaston perusteella erää analysoi. Ryhdin maalinsuulla maalivahdeille kertyi torjuntoja vain reilu neljännes vastustajaan verraten. Osumia Ryhti sai toiseen erään kolme, joista yhden alivoimalla ja yhden ylivoimalla. MIF teki kaksi maalia erässä, toisen niistärangaistuslaukauksesta.

Kolmas erä alkoi Ryhdin selvässä johtoasemassa 9-2 tilanteessa. Erä oli toisen erän kaltainen. Ryhti piti tahtipuikkoa hallussaan, laittoi vastustajan maalivahdin töihin ja teki erän neljä maalia. Ryhti oli parempi kaikilla osa-alueilla. Valmennusjohto pääsi kokeilemaan uusia kokoonpanoja ketjutuksissa. Tämän päivän ”ykkösketju” Oravamäki-Leppäharju-Heikkilä otti nimiinsä tehopisteitä 8+10.

Ryhti - MIF 13-2 (6-0, 3-2, 4-0)