Ryhdistä ei ollut haastamaan KoMua.
Julkaistu: 18.11.2019 00.00

KuRy - KoMu 2-6 (1-1, 1-3, 0-2)

Eilen lauantaina mitelty Rautaliigan ottelu Ryhdin ja KoMu HT:n välillä pysyi jännittävänä aina kolmanteen erään saakka, kunnes vieraat menivät menojaan.

Ensimmäisen erän puolivälissä vieraat siirtyivät johtoon, mutta erän lopulla KoMun puolustuksen virheestä Joni Muikku (Arttu Rantala) pääsi veivaamaan laatan säkkiin tasoituksen arvoisesti. Toisessa erässä KoMu otti taas johdon itselleen, mutta Janne "ST" Salo-Tuiskun lähestulkoon silmiähivelevän kaunis rannelaukaus tasoitti lukemat 2-2 puolittaisen läpiajon päätteeksi. Kiekko meni niin kauniisti ylänurkkaan, että periaatteessa sillä olisi pitänyt jo ansaita meille kolme sarjapistettä. Vaan ei ansaittu. Toisen erän lopussa vieraat tekivät kaksi, ja vielä kolmennessa erässä toisen mokoman ja myrkky oli valmis nautittavaksi.

Parempi voitti ja sillä selvä. Kotijoukkueen ehjemmällä suorituksella olisimme voineet taistella pisteitä, mutta näin tällä kertaa. Mennään (taas) eteenpäin.

Parhaana palkittiin (myöskin taas) Ryhdin veräjänvahti OJ Ojanperä, joka napsi kiekkoja 40 kertaa ottelun aikana.

Ensi viikonloppuna meillä ei ole taaskaan peliä. Seuraava ottelu mitellään vasta lauantaina 30.11. Maalahdessa, jossa vastaan tulee paikallinen painonnostoseura MIF. Palataan tähän lähemmin, kun kahvi on jäähtynyt.