Ryhdille kotona arvokas voitto !
Julkaistu: 28.10.2019 00.00

KuRy - IKK 3-1 (1-1, 2-0, 0-0)

Eilen lauantaina kotihallissa mitelty Rautaliigan ottelu IK Kruunupyytä vastaan päättyi upeasti kotijoukkueen 3-1 voittoon. Kahdessa ensimmäisessä erässä Ryhti oli kaveria vahvempi, mutta kolmannessa vieraat puskivat armotta päälle ja hakivat kavennusta, tuloksetta. Viisikkopelimme oli tiivistä niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan ja vielä kun viimeisenä lukkona tolppien välissä Anssi "OJ" Ojanperä napsi kiekkoja 34 kertaa ykköspalkinnon arvoisesti, on paketti kasassa. Erinomainen joukkueen voitto!

Avauserän maalista vastasi Oscar Rzekanowski (Denisov, Baryshev) taidokkaalla yhden käden ohjauksella. Toisessa erässä Eero Laurila (Denisov, Salo-Tuisku) laukoi rysyltä limpun uuniin ja vielä Rzekanowskin upeasta syötöstä Joni Muikku ampui one-timeristä laatan häkkiin.

Ansaitsimme ehdottomasti nämä arvokkaat kolme pistettä. Lopussa IKK painoi todella kovaa päälle, mutta fiksulla puolustamisella jätettiin heidät koko ottelussa yhteen maaliin. On se vaan mahtava tunne voittaa kiekkopelejä, kun pelaajat antavat jäällä kaikkensa ja pelaavat logolle rinnassa. That`s the spirit!

Ensi viikonloppuna, ja tarkemmin sanottuna lauantaina, matkataan sarjakärki Lapuan Virkiän vieraaksi mittaamaan sarjan ennakkosuosikin tulostaso.

Kurikan Ryhdin edustusjoukkue toivoo, että hallissa on paljon meteliä ja kannustusta myös jatkossa. Pidetään kannustus, huudot ja keskustelut kuitenkin aina asiallisena. Kiitos. Kuva -Pasi Palo-