Ryhdille vahvistuksia hyökkäykseen!
Julkaistu: 20.01.2023 08.25

Ryhdille vahvistuksia hyökkäykseen!

Ryhti on kauden aikana vielä haalinut muutamia vahvistuksia joukkueeseensa ja osa heistä on kerennytkin jo pelipaita päällä esiintymään yleisölle. Valtteri Hanka, 24, seuran oma kasvatti palasi Ryhtinuttuun jo viime vuoden puolella viiden kauden tauon jälkeen. Valtteri on kerennyt pelaamaan tällä kaudella seitsemän ottelua tehoin 0+3!

- Paluu jääkiekon pariin ajautui korvien välissä pienen tauon jälkeen kovana haluna päästä jäälle treenaamaan pitkästä aikaa! Tietysti hienoa, että pääsi paluun tekemään tutussa kotikaukalossa ja kasvattajaseurassa. Paluuta helpotti tutut joukkuekaverit ja valmentajat. Olen tykännyt kulkea joukkueen treeneissä ja peleissä omalla motivoituneella asenteella sekä työmoraalilla, Hanka tuumii.

Oliver Sundström, 20, esiintyi jo viime kaudella Ryhti-paidassa 12 ottelussa, joissa hän kasasi yhdeksän maalia. Oliver pelasi tällä kaudella ensimmäiset pelinsä Ryhdissä viime viikonloppuna, joissa hän kasasi komeat pisteet 2+2, kahteen pelattuun otteluun!

- Hienoa pukea Ryhtipaita jälleen päälle ja päästä pelaamaan kotiyleisön edessä! Kurikassa hallilla on aina hyvä tunnelma, kuten viime kotipelissä kotikatsomo oli mahtava ja saatiin hyvää buustia siitä omaan tekemiseen! Jatketaan tulevissa peleissä siitä mihin viimeksi jäätiin Timber-hallissa! Omasta puolesta hienoa palata takaisin lajin pariin loukkaantumisien jäljiltä, varsinkin kun joukkueen tekeminen on ottanut selvästi askelia eteenpäin viime kaudesta, Sundström kertoo.

Kolmas pelimies ei kotiyleisölle suurempia esittelyjä kaipaa, seuran oma kasvatti ja II-divisioonassa kymmenen kauden aja tuhojaan tehnyt Iiro Pakka, 31, tekee paluun kasvattajaseuraansa puolentoista vuoden tauon jälkeen! Viime kaudella Centerissä loppukauden pelannut Pakka pääsi kauden päätteeksi nostelemaan Rautaliigan kannua. Iiro tuo nuoreen joukkueeseen tärkeää kokemusta niin pukukoppiin kuin kaukaloonkin.

- Fiilikset ovat todella hyvät! Ilen kanssa on aktiivisesti oltu yhteydessä viime keväästä asti ja vielä vuodenvaihteen jälkeen kyseli, että mikä fiilis, että tule kokeilemaan miltä vaikuttaa. Maanantaina sitten sanoin, että voin tulla testaamaan, jos on vielä tarvetta ja katsotaan sitten miltä tuntuu ja näyttää. Yhdet treenit nyt takana, itselläni meni ihan hyvin pienen tauon jälkeen ja olen iloinen treenien laadusta ja vauhdista! Porukka on sitoutunutta ja tekeminen hyvällä tasolla. Nuori joukkue, johon tuon kokemusta ja totta kai pyrin pelillisesti tuomaan omia vahvuuksia, kiekollista taitoa ja luistelua, sekä niiden myötä leveyttä rosteriin, Pakka fiilistelee.

Päävalmentaja Ilari Lehto on tyytyväinen, että kauden aikana on saatu vielä hankittua leveyttä rosteriin, mikä antaa valmennukselle hengitysvaraa esimerkiksi poissaoloja tai loukkaantumisia ajatellen.

- Valtteri aloitti jääkiekon uudestaan parin vuoden tauon jälkeen syksyllä 2022. Valtterilta ei yritystä ja halua kehittyä puutu. Vahvuutena tällä hetkellä puolustuspelaaminen, sekä ei kaihda ahtaita paikkoja ja blokkaa laukauksia, kun siihen paikka tulee. Nämä ovat tärkeitä asioita jääkiekossa! ”Sundi” tuli jo tutuksi joukkueelle ja kurikkalaiselle yleisölle viime vuonna. Oliver vietti alkukauden MuIKin Suomisarja joukkueessa, josta tie toi kaverin meille alkuvuodesta 2023. Oliverin vahvuutena on peräänantamattomuus sekä liike kiekollisena ja kiekottomana, välillä tuntuu, että tämä kaveri ei väsy millään. Maalipaikkoja ja maaleja Oliver pystyy luomaan kiitettävästi, sekä laittaa karvauspelissä kaverin ahtaalle. Iirosta saatiin kova vahvistus joukkueelle vielä runkosarjan tärkeään vaiheeseen! Nyt joukkueella on loistava tilanne ja leveys hyökkäyskalustossa. Iirolla selkeä vahvuus on pysyä kiekossa ja hän pystyy löytämään vapaat pelaajat. Maalinteko ja maalipaikojen luominen on kyllä ihailtavaa tällä kovaa ja nopeasti ampuvalla kaverilla. Kokemusta tulee myös Iiron mukana nuoreen joukkueeseen rutkasti! Lehto kertaa.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi