27
TAM
19.15
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - Kraft  

Kurikan jäähalli

Ryhdin ottelut jatkuvat back-to-back viikonlopulla Kraftia vastaan!

Viime viikolla jo kertaalleen kohdanneet Ryhti ja Kraft pelaavat tällä viikolla jälleen vastakkain, mutta tällä kertaa vuorossa on kaksi kohtaamista! Perjantaina pelataan kotona toinen Retro-peli ja lauantaina tanssit jatkuvat Närpiössä. Viikonlopun otteluista on odotettavissa kuumia vääntöjä ja odottaa voi, että perjantaina Timber-hallissa nähdään erilaisella asenteella otteluun tuleva vierasjoukkue. Chris Mäkivaara uskoo, että huolellisella valmistautumisella, joukkueesta saadaan tehoja irti niin, että jaossa olevat pinnat jäävät Ryhdille!

- Kovat pelit tulossa, kun taistellaan tärkeistä pisteistä. Valmistautuminen tulee olla sitä luokkaa, jotta saadaan tuotua jäälle sitä parasta Ryhtiä molempina päivinä, mitään ei tulla saamaan viikonloppuna ilmaiseksi. Ensimmäisessä Retro-pelissä oli mahtava tunnelma, kun katsojat löysivät hallille ja joka jätkä pelasi loppuun asti joukkueelle. Näitä lähdetään toteuttamaan myös toiseen Retro-peliin, Mäkivaara ennakoi.

Joukkueen valmentaja Aki Kulkula odottaa jo malttamattomana perjantai-iltaa, kun kiekko tippuu jäähän ja hieno viikonloppu ottelujen osalta alkaa.

- Perjantaina kohdataan Kraft toisen juhlaottelun merkeissä Kurikassa ja toivotaan tietysti jälleen katsojia edellisten otteluiden tavoin runsaasti paikalle! Viime viikonlopun Kraft pelissä kotihallissa oltiin asian ytimessä ja pelaajat toteuttivat loistavasti pelitapaa. Siinä näkyi joukkueen potentiaali joka osa-alueella. Lauantaina ei saatu sitten koneesta irti sitä, mitä olisi vaadittu. Nyt vain täytyy saada meidän aktiivinen paineemme toimimaan ja sitä kautta tehdä vastustajan pelaaminen tukalaksi. Lauantaina matkataan sitten Kraftin vieraaksi Närpiöön ja siellä täytyy pystyä saamaan fokus myös heti ensi vaihdosta kuntoon, eikä päästää Kraftia pelaamaan omilla vahvuuksilla. Luottavaisin mielin odotellaan tulevan viikonlopun pelejä, Kulkula hekumoi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi