20
TAM
19.15
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - Kraft  

Kurikan jäähalli

Ryhdin pelit jatkuvat Retro-pelillä perjantaina, sekä vieraissa Pedersöressä lauantaina!

Viikonlopun otteluissa vastaan asettuu kaksi tällä kaudella vaikeaksi osoittautunutta vastustajaa, kun perjantaina Retro-pelissä Kurikkaan saapuu vieraaksi Närpiön Kraft, joka on kahdesta aiemmasta ottelusta napannut kaksi voittoa mukaansa. Lauantaina Ryhdin bussi ottaa suunnaksi Pedersören, jossa vastaan asettuu IFK Lepplax, joka niin ikään kahdesta aiemmasta kohtaamisesta on kerännyt täyden pistepotin. Kalavelkoja Ryhdillä on viikonloppuna siis maksettavaksi ja varsinkin perjantain spesiaali ottelutapahtuma tuo jokaiselle extralatausta ja näyttöhaluja! Perjantaista alkaa myös kova rutistus Kraftia vastaan pelattavissa otteluissa, koska seuraavien neljän ottelun vastustajat ovat Kraft, Lepplax tällä viikolla ja ensi viikolla Kraft kahteen kertaan. Ryhdin Santeri Lehtinen uskoo, että viikonloppuna on tulossa kaksi kuumaa ottelua.

- Kaksi todella kovaa joukkuetta tulossa vastaan, eli hereillä pitää olla heti pelin alusta lähtien ja luistella pitää kovaa. Kraft kääntää peliä nopeasti ja jää välillä kyttäämään puolustuslinjan taakse ja pelaa pitkillä syötöillä eli oma pelaaja pitää olla merkissä. Lepplax tulee kovaa päälle eli kiekko pitää saada liikkeelle ja tarjonnat kuntoon. Tärkein asia kuitenkin on, että kaikilla on ajatukset pelissä ja yrittää täysillä! Retro-peli tuo lisää fiilistä peliin ja saa pistää päällekin retropaidat! Halliin vaan kaikki paikalla, jotka yhtään miettivät paikalle saapumista ja laitetaan kova meteli päälle ja napataan täydet pisteet mukaan! Lehtinen fiilistelee.

Valmentaja Ari Kiviniemi odottaa myös jo innolla perjantai-iltaa, kun kotijoukkue saa pukea päällensä kauan odotetut retropaidat!

- Tammikuun härkäviikot jatkuvat taas perjantaina ja lauantaina. Perjantain Retro-ottelussa kohtaamme rakkaan vihollisen Närpiön Kraftin, jolle olemme hävinneet tämän kauden molemmat kamppailut. Nyt onkin hyvä mahdollisuus saada revanssi ja jatkaa pisteputkea. Ottelu vaatii meiltä kurinalaista, tiivistä ja hyvin liikkuvaa viisikkopeliä. Vastustajan ykköskenttä on ollut tehokas ja sitä vastaan meidän pitää pystyä puolustamaan hyvin sekä pitämään heidät pois maalintekopaikoilta. Toivottavasti myös yleisö löytää taas lehtereille ja saadaan samanlainen kannustus, kuin viime lauantain kotiottelussa! Lauantaina sitten matkaamme Pedersöreen IFK Lepplaxin vieraaksi. Myös Lepplax on ollut meille varsin paha vastustaja ja olemme hävinneet heille molemmat ottelut. Vastustaja on varsinkin ylivoimalla onnistunut meitä vastaan hyvin, joten jäähyttömyys tulee olemaan suuressa osassa, kun haluamme heille pärjätä. Peli ei saa kuitenkaan mennä varovaiseksi, vaan meidän pitää pystyä kamppailemaan kovaa ja puolustamaan hyvin koko viisikolla. Nyt hyvä harjoitusviikko alle ja sitä kautta viikonlopun tiukkoihin taisteluihin, Kiviniemi ennakoi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi