14
TAM
17.00
Edustus, 2-divisioona, Keskimaa, lohko 3

Ryhti - IKK  

Kurikan jäähalli

Ryhti jatkaa härkäkuukautta koti- ja vierasotteluilla!

Toinen viikko kahdeksan ottelun kovasta kuukaudesta alkaa lauantaina kotiottelulla IK Kronania vastaan, jonka Ryhti on kohdannut kuluvan kauden aikana kaksi kertaa. Kauden ensimmäisessä ottelussa Kurikassa sekä marraskuun puolen välin tienoilla pelatusta ottelusta Kruunupyyssä Hirvilauma on vienyt ottelut nimiinsä. Tulevan lauantain vieraat varmasti janoavat pisteitä bussinsa kyytiin. Heti sunnuntaina pelit jatkuvat, kun Ryhdin bussi suuntaa nokkansa kohti Alavuden jäähallia, jossa vastaan asettuu aina haastavaksi vastustajaksi osoittautunut APV. Kauden aikana niin ikään kaksi kertaa kohdanneet Ryhti ja APV ovat jakaneet otteluvoitot menneistä otteluista tasan 1–1, molempien otteluiden vierasjoukkueet ovat lähteneet täyden pistepotin kanssa kotimatkalle ja sunnuntaina pyritään jatkamaan tätä putkea! Ryhdin hyökkääjä Antti Pöllänen odottaa viikonlopulta kahta tasaista vääntöä, jossa pienet marginaalit ratkaisevat otteluiden lopputulokset.

- Kauden aikana on jo huomattu, että sarjassa ei ole yhtään helppoa peliä. Viikonloppuna tulossa varmasti taas tasaisia pelejä, joissa pienet asiat ratkaisevat. Tehdään iso määrä töitä ja pelataan yhdessä joukkueelle niin varmasti tulos tulee olemaan hyvä! Meillä on hyvä ottelu alla, josta saatiin runsaasti virtaa ja uskoa pidemmän vaikean jakson jälkeen. Rennosti täysillä niin hyvä tulee! Pöllänen ennakoi.

Joukkueen päävalmentaja Ilari Lehto teroittaa sitä, että puolustuspelaamisen tulee vielä joukkueena kehittyä entisestään, mitä korkeammalle kevään aurinko nousee.

- Viime viikon kotipeli voitosta saatiin energiaa tulevaan viikonloppuun. Ottaen huomioon, että meillä oli vähän vaikea loppuvuosi. Puolustuspelaaminen oli hyvää kentän jokaisella osa-alueella, mutta sitä pitää vielä pystyä kevättä kohden kehittämään! IKK tulee vuorostaan Kurikkaan. Joukkue on parantanut peliään sarjan vanhetessa ja varmasti haluaa meiltä vuorostaan voiton. Heillä on kokenut joukkue ja myös sitä kautta löytyy ratkaisijoita niin viisikko kuin erikoistilannepelaamisessakin. Samat asiat pätevät, mitä yleensäkin, että oma maali puhtaana ja tehdään itse tarvittava. APV:sta voi sanoa sen mitä ennen joulutaukoakin, että pienellä porukalla pelaavat kovalla intensiteetillä ja siten ovat kyllä henkisesti ja fyysisesti kova porukka. Tilastoja en tarkasti ole katsonut, mutta ylivoima on varmasti äkkiseltään sarjan parhaimmistoa. Siihen pitää meidän alivoimaltamme löytyä lääke, mikäli jäähypenkkiä joudutaan kuluttamaan. Ja tietysti ihan oma peruspelaaminen pitää olla kunnossa, Lehto tuumii.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi