Etätreenit jatkuvat kevätkauden loppuun
Julkaistu: 13.04.2020 00.00

Etätreenit jatkuvat kevätkauden loppuun

Poikkeusolosuhteiden vuoksi cheerperheemme joukkueet jatkavat etätreeneillä kauden loppuun saakka. Flycatchers, Firetails, Blackbirds, Nightingales, Phoenix ja Monarchs voivat tällä hetkellä treenata tuttuihin treeniaikoihin sovelletusti valmentajien antaman etäohjauksen mukaisesti. Tätä pienemmille kotitreenauksen tueksi ovat taitopassit, joiden taitoja voi yhdessä oman aikuisen kanssa harjoitella ja arvioida kotiloissa. Monien harrastajien odottamaa kevätnäytöstä emme voi tänä keväänä järjestää.

Seuraamme tilanne aktiivisesti ja luotamme siihen, että viimeistään syyskauden alussa pääsemme jälleen normaalisti jatkamaan treenausta. Syyskautta suunnitellaan jaostossamme jo aktiivisesti.

Sosiaalisesta mediasta joukkueidemme kuulumisia ja erilaisia taito- ja treenihaasteita voit seurata esimerkiksi Instagramissa: @kurikanryhticheerleaders @krcnightingales @krcblacbirds @krcfiretails @krcflycatchers @krcphoenix

Pidetään huolta yhteisöllisyydestämme ja pysytään terveinä! Liikunnan ja harjoittelun ylläpitäminen arjessa on erityisen tärkeää meille kaikille.

Tsemppiterveisin,

Cheerleadinjaosto

Seuran uusimmat

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi