Nightingales treenikausi 2019 alkaa uudistuneella joukkueella
5.1.2019 19:38 Uutiset / Nightingales

Syyskauden 2018 Nightingalesin kokoonpano

Nightingales täydensi joukkuettaan joulukuulla ja 6 uutta urheilijaa liittyi joukkueeseen mukaan. Tämän kauden alusta joukkue siirtyy kolmien treenien käytäntöön ja joukkueen harjoitusajat keväällä 2019 ovat pääsääntöisesti:

Maanantai klo 17-18 lukion sali - yhdistetty fysiikkatreeni NG & Blacbirds (pakollinen niille, joilla ei cheerleadingin lisäksi muuta urheiluharrastusta)

Keskiviikko klo 18.30 - 20 lukion sali - lajitreenit

Sunnuntai klo 18 - 20 lukion sali - lajitreenit (omatoimisten treenin mahdollisuus klo 17.30-18)

Lisäksi joukkueelle tulevat myös 7 kpl lauantaisia leiritreenejä (3-4 h) myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan.

Kolmien treenien tarkoituksena on parantaa joukkueen kehittymismahdollisuuksia. Maanantain treenit sisältävät oman kehon voimaharjoittelua yhtä kuin liikkuvuutta, tanssia, kehonhuoltoa, akroja yms. lajitaitojen kehitystä tukevaa harjoittelua. Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin keskitytään lajitaitojen; tällä kaudella erityisesti stunttien harjoitteluun.

Kauden ensimmäiset kuukaudet kerrataan vanhoja ja harjoitellaan uusia taitoja sekä ryhmäytetään uusia harrastajia joukkueeseen mukaan. Tämän jälkeen ryhdytään harjoittelemaan kisaohjelmaa. Joukkue on lähdössä uuteen kisakauteen täydellä innolla!

Joukkue tähtää kevään kilpakaudella Powerparkissa järjestettäviin Summer Cheer Cup -kilpailuihin 8.-9.6.2018 ja sitova harjoituskausi jatkuu siis kesäkuun alkuun asti. Valmentajien ja keskinäiseen viestintään käytössä on edelleen what's up, mutta muuten tiedotus siirtyy pikkuhiljaa tänne Jopoxiin. Vanhempien kysymyksiin vastaa joukkueenjohtaja Mari 040 530 1447.

Joukkueen valmennuksessa jatkavat Elli & Hanna, jotka hakevat keväällä jälleen lisäoppia liiton valmennuskoulutuksissa Vierumäellä. Lisäksi kisajoukkueen valmentajina ovat ainakin Viivi Värinen, personal trainer Marru Välimäki & kehonhallinta- ja akrovalmentaja Miia Korpi. Muut leiritreeneihin osallistuvat valmentajat tälle kaudelle ovat vielä neuvottelujen alla.

Cheerleadingterveisin, joukkueenjohtaja Mari


   
Lisää uutisia
Cheerleading
«  Heinäkuu   »
Kategoriat