Treenitauko jatkuu
Julkaistu: 20.03.2020 00.00

Treenitauko jatkuu

Poikkeusolojen vuoksi kaikki harjoitustilamme ovat pois käytöstä ainakin 13.4.2020 saakka ja treeniauko jatkuu. On mahdollista, että treenitauko jatkuu edelleen myös tämän jälkeen. Seuraamme tarkoin ohjeistuksia ja tiedotamme muutoksista joukkueisiimme.

Monia cheerleadingin lajitaitoja voi harjoitella kotona ja valmennustiimi onkin valmistellut joukkueille ikätason mukaisesti sovellettavat ihan uunituoreet "Taitopassit" kotitreeneihin hyödynnettäväksi. Lisäksi valmentajilta on tulossa muita lisävinkkejä ja haasteita omille joukkueille treenauksen ilon ylläpitämiseksi tässä uudenlaisessa tilanteessa. Näistä joukkueet tiedottavat suoraan harrastajille & koteihin joukkueen omia tiedotuskanavia hyödyntäen. Kilpajoukkueet jatkavat yhteistä tavoitteellista harjoittelua etäohjauksen turvin.

Onko sinulla tiedossa hyvä kotitreeni, johon haluat haastaa muitakin KRC-perheemme jäseniä urheilua ja intoa ylläpitämään tänä poikkeuksellisena aikana? Jaa oma treenivinkkisi sosiaalisessa mediassa tunnuksella #krckotihaaste ja haasta muutkin mukaan!

Cheerleadingjaoston puolesta,

Mari Lähdesmäki, pj

Kurikan Ryhti Cheerleaders


Seuran uusimmat

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi