Miten mukaan? Mitä maksaa?

Ilmoittautuminen

Harrastejoukkueet ottavat uusia jäseniä tammi- ja syyskuulla, mikäli joukkueessa on tilaa uusille harrastajille. Kilpajoukkueet Nightingales ja Blacbirds järjestävät karsintatreenit joulu- tammikuulla ja tarvittaessa elokuulla. Näistä ilmoitetaan seuran Facebook-sivuilla Kurikan Ryhti Cheerleaders. Uutena lajiharrastajana tarjoamme alkuun enintään kuukauden mahdollisuuden kokeilla lajia ennen kausimaksuun sitoutumista.

Mihin joukkueeseen mukaan? Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: cheerleaders.kurikanryhti@gmail.com. Kerrothan nimesi, syntymävuotesi, joukkueen mikä sinua kiinnostaa ja hieman itsestäsi (esim. omat harrastukset). Eikö ole sopivaa joukkuetta tarjolla? Ota meihin yhteyttä, sillä uusia joukkueitakin perustetaan tarpeiden mukaan.

Harjoitusvarusteet

Lajin aloittaessasi tarvitset sisäliikuntakengät, urheilulliset vaatteet ja juomapullon. Hiukset tulee olla kiinni treeneissä, eikä mitään koruja saa turvallisuussyistä olla.

Kisajoukkueissa vaaditaan oikeat cheerleading kengät (esim. Kaepat) sekä mustat mikro/alusshortsit, joissa ei ole mitään logoa eikä tekstiä.

Uutena jäsenenä joukkueesi kausimaksuun sisältyy joukkuepaita ja -rusetti/donitsi v. 2019.

Taitovaatimukset

Harrastejoukkeisiin Babybirds, Redbirds, Bluebirds, Flycatchers ei tarvitse osata mitään. Kisajoukkueeseen valmentava 9-13-vuotiaiden alkeisjoukkue Firetails edellyttää kiinnostusta tavoitteelliseen harjoitteluun. Tärkeintä kaikkiin joukkueisiin on, kun omaat iloisen asenteen ja olet valmis oppimaan uutta!

Edistyneiden minien (10-13 v.) yhdistelmäjoukkue Blackbirdsiin voivat hakeutua karsintatreenien kautta lajitaustaa tai muuta samankaltaista lajitaustaa. Joukkue kilpailee tällä hetkellä minien level 1 -tasolla.

Kisajoukkue Nightingales (12-16 v.) edellyttää aiempaa cheerleadingtaustaa tai muuta samankaltaista lajitaustaa. Kisajoukkueeseen voi hakea karsintatreenien kautta. Joukkue kilpailee tällä hetkellä juniorien level 2 -tasolla.

Oikeeasti aikuisten (20+) alkeistason kilpajoukkue Phoenixiin ei edellytä aiempia lajitaitoja ja joukkueessa voit olla mukana lajin alkeita opettelevana tai kilpailevana jäsenenä. Joukkue järjestää täydennystreenejä elo- ja tammikuulla, mikäli paikkoja vapautuu.

Cheerleadingista poikkeava cheertanssin alkeisjoukkue Sparrows (9-15 v.) ei edellytä aiempia lajitaitoja. Ryhmässä harjoitellaan pom-tekniikkaa, cheer- ja tanssihyppyjä, erilaisia notkeuselementtejä, kehonhallintaa ja pieniä tanssinostoja.

Turvallinen harjoittelu

Uusien harrastajien ja huoltajien on hyvä huomioida, että cheerleadingjoukkueissa harjoiteltavia stuntteja eli nostoja harrastajien on lupa tehdä ainoastaan joukkueensa harjoituksissa lajivalmentajien valvonnassa.

Maksut 2019

Maksuihin sisältyy oman joukkueen mm. valmennuskulut ja harjoitusvuorot, ensiaputarvikkeet, harjoitusleirejä, joukkuepaita ja -rusetti, seuramaksu jaostolle 20 € ja Suomen Cheerleadingliiton jäsenmaksu 5 €, näytökset. Kurikan Ryhti ry vakuuttaa alle 18-vuotiaat urheilijat. Aikuisjoukkueen harrasteurheilijat hankkivat oman vakuutuksen, katso esim. Ryhdin vakuutukset tai SCL:n harrastevakuutus.

Näiden lisäksi kilpajoukkueen urheilijan maksettavaksi tulevat kilpailuihin ja kisamatkaan liittyvät kulut, joita ovat kilpailujen sijainnista riippuen mm. joukkueen osallistumis-, majoitus-, kuljetus- ja ruokailukulut. Urheilijan tulee myös itse ostaa SCL:n kilpailulisenssi hyvissä ajoin ennen kisailmoittautumista.

Jaosto lainaa joukkueelle esiintymisasut, jotka ovat seuran omaisuutta.

Vakuutukset

Lue lisää Kurikan Ryhdin vakuutuksista täällä.


   
Lisää uutisia
Cheerleading
«  Maaliskuu   »
Kategoriat