EKA VAIHTO-tapahtuma 3-10-vuotiaille Kurikassa 15.12

6.12.2018

EKA VAIHTO Kurikassa 15.12.2018

Kurikan Ryhdin Leijona-Kiekkokoulu on helppo ja edullinen tapa aloittaa jääkiekon harrastaminen. Kausimaksu on 70 euroa ja harjoituksia kaksi kertaa viikossa.

Kurikan Ryhti järjestää Lauantaina 15.12 EKA VAIHTO-Tapahtuman. EKA VAIHTO  mahdollistaa rennon, edullisen ja helpon jääkiekkoharrastuksen aloittamisen tytöille ja pojille ympäri Suomen. Kurikassa EKA VAIHTOON ovat tervetulleita kaikki 3-10-vuotiaat vain 100 euron kausimaksulla, jolla harrastaja saa omaksi jääkiekkovarusteet ja voi osallistua koko kevätkauden ajan kiekkokouluun. Maksu sisältää myös vakuutuksen ja luistinten teroituksen.

Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Kurikan Ryhdin-jääkiekkojaosto mahdollistaa lajin harrastamisen monella eri tasolla, matalan kynnyksen toiminnasta aina huipulle tähtäävään jääkiekkoon saakka. Kiekko kuuluu kaikille ja Lätkää läpi elämän on meidän toiminnan perusajatus.

- Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. EKA VAIHTOON voivat tulla mukaan kaikki 3-10- vuotiaat tytöt ja pojat, jotka tykkäävät pelata kiekkoa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi omasta takaa riittävät luistimet, maila ja ristikollinen kypärä, Kurikan Ryhdin valmennuspäällikkö Marko Haapala kertoo.

EKA VAIHTO starttaa Kurikan jäähallissa 15.12.2018 lauantaina klo 11.30 (jäävuoro 12.15- 13.15). Jatkumona tapahtumalle on Leijona- Kiekkokoulu, jonka harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa: maanantaisin klo 17.00 ja lauantaisin klo 10.00 ja kaikki voivat valita toisen tai molemmat päivät, milloin itselle sopii.

Leijona-Kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua, luistelun opettelua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla ja EKAVAIHTO- tapahtuma on nimensä mukaan ensimmäinen kosketus jääkiekko harrastukseen.

EKA VAIHTO on uusi lisä seuratoimintaamme. Innostuimme asiasta aiemmin tapahtuman järjestäneiden seurojen hyvien kokemusten myötä. Helposta, edullisesta ja hauskasta jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria löytyy varmasti myös Kurikasta ja lähiseudulta, tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei hienon harrastuksen aloittaminen voi enää tulla Marko Haapala sanoo.

Kurikan Ryhdin  Ekavaihto -Ennakkoilmoittautuminen 7.12.2018 mennessä: make.haapala@gmail.com

Lisätiedot:

Marko Haapala, valmennuspäällikkö, KuRy, puh.  044 334 8280

Ilpo Myllyniemi, kouluttaja/kiekkokoulut, Jääkiekkoliitto, puh. 0500 959 353