Jääkiekkoa: Ryhti kaatui tehottomuuteen Vaasassa

27.10.2018 klo 23:00

KoMu Ht - KuRy 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Kurikan Ryhti matkasi 27.10. Vaasaan, jossa jo 1245 alkaneessa päiväottelussa oli kaikki saumat napsia Korsholm-Mustasaari Hockey Teamiltä kolme pistettä ja palata rallatellen kotikontuun. Ryhdin kokoonpanoon oli siunaantunut seurayhteistyön kautta jopa kuusi miestä S-Kiekosta, joten täydellä neljän kentän kokoonpanolla olimme valmiina taistelemaan voitosta.

Ensimmäisessä erässä Ryhti oli ottelussa niskan päällä. Alussa saimme pelata jopa 5-3 vastaan ylivoimaa, mutta ruuti oli varsin märkää ja tulosta ei syntynyt. Tämänkin jälkeen paine kaverin päässä oli kova, mutta kiekkoa ei maaliin saatu hakattua. Erän lopussa kaverille puolestaan siunaantui paikka koittaa ylivoimansa toimivuutta ja sehän natsasi. Kiekko maalille viivasta kovan maskin takaa ja kädet kattoon. 1-0.

Toisen erän alussa kaveri pääsi vastaiskuun. Kiekko toimitettiin laitaan, jossa mies oli täydessä vauhdissa ja polki maalille ujuttaen laatan häkkiin. 2-0. Tämän jälkeen löysimme oikean vaihteen ja saimme rummutettua peliä kerta toisensa jälkeen vastustajan päähän, mutta parhaimmatkin paikat lauottiin valitettavasti maalivahdin logoon, joka oli pelin jälkeen lauottu lähes näkymättömiin. Kun ei mene, niin ei mene. 2-0.

Kolmannessa erässä taistelu ei laantunut. Neljän minuutin jälkeen Ryhti vyörytti peliä ahnaasti kohti KoMun maalia, jossa vihdoin ja viimeinen Chris "Muki" Mäkivaara sai hakattua irtokiekon maaliviivan yli! Kauhea työmäärä piti nähdä yhden maalin tekemiseen, mutta otimme ilolla vastaan. Tätä iloa ei kestänyt peliajassa kuin alle minuutti, kun kaveri voitti aloituksen päässämme ja heitti ohjurin maalinedustalle. Sieltä löytyi vapaa lapa, joka ohjasi kiekon ohi Anssi "OJ" Ojanperän. Erän aikana paikkoja siunaantui meille vielä tusina, mutta tänään ei syystä tai toisesta näitä käytetty hyväksi. Kahdeksan sekuntia ennen loppua vastustaja pääsi sinetöimään loppulukemat 4-1 tyhjään maaliin. Kiitos ja hei.

Vastustajan maalivahdilla oli jopa 45 torjuntaa. Kun tämän ottelun tehottomuus saadaan laitettua kuntoon niin hyvä tulee. Päätä ei siis todellakaan ole syytä laittaa pensaaseen, vaan jatkaa taistelua!

Tulevana lauantaina palaamme astialle kotiottelun merkeissä, kun Lapuan Virkiä saapuu HirviAreenalle. Ottelutapahtuma alkaa tutusti 1630. Otteluisäntänä toimii LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa. Herzlich willkommen!

Taistelu jatkuu..

-Jupe