Ryhti hävisi taistellen Maalahdessa

21.10.2018

MIF - KuRy 4-2 (1-0, 2-1, 1-1)

Edellispäiväinen tiukka tappio IKK:ta vastaan oli täysin nollattu ja taisteluilme oli uusittu, kun Ryhtimiehistö pakkasi kamansa ja lähti sunnuntaina 21.10. lipumaan kohti Maalahtea. MIF tunnettiin jo ennen peliä äärimmäisen kovana kotijoukkueena, emmekä tätä faktaa kyenneet kääntämään vääräksi.

Heti ottelun alusta saakka oli selvää, että kaveri on nopealla jalalla liikkeellä. Ensimmäistä erää värittivät rangaistukset, kotijoukkueen yksi maali ja erän lopulla nähty kunnon baarimylly, jossa Ryhdin Däni Lazebniks otti Ryhdille voiton 5-0 Maalahden Miika Saarenpäästä. Tauolle maalin tappiolla.

Toisessa erässä keskityttiin enemmän puolin ja toisin pelaamaan kiekkoa. Erän alussa vastustaja iski ylivoimalla kahteen nollaan ja seuraavaa maalia saatiin odottaa aivan erän keskivaiheille saakka, kunnes Tombo Huhtasen ja Rambo Havuluodon esityöstä juuri Ryhtiin sainattu Tuomas Hautaniemi laukoi yks-ykkösen päätteeksi kiekon reppuun. Loppuerän olimme enemmän tai vähemmän purjeessa ja kaveri saikin tehtyä minuutti ennen erän loppua tilanteeksi 3-1. No can do.

Komannen erän alkuun Iikka "Nassikka" Haapoja toi Ryhdin maalin päähän hirvittävällä rannarilla sinisen jälkeen. Tämän jälkeen molemmat joukkueet ryhtyivät samaan jäähyilyyn, kun mitä oli ensimmäisessä erässä. Tasoitusmaalia haettiin kaikin keinoin ja voimin, mutta maaliviivaa lähemmäs emme tällä kertaa päässeet. Puoli minuuttia ennen loppusummeria kotijoukkue sai namuteltua vielä byyrin ja peli oli selvä. 4-2.

Parhaana pelaajana meiltä palkittiin enemmän kuin ansaitusti Anssi "OJ" Ojanperä, joka otti tänään käsittämättömät 52 torjuntaa. Jälleen kerran maalivahtiosastomme oli pelimme tukipilari, joka antaa meille illasta toiseen mahdollisuuden taistella pisteistä ja voitosta.

Takana raskas viikonloppu. Kaksi äärimmäisen kovaa ottelua, joista sarjapisteitä mukaan ei tarttunut. Peli-ilme ja taistelutahto ovat kyllä aivan maximaalisella tasolla. Kuten aina. Nämä yhden ja kahden maalin ottelut tulevat sarjan edetessä kääntymään vielä meille, se on selvä!

Ensi viikonloppuna karavaanimme kulkee Vaasaan, kun kohtaamme päiväpelissä Komu HT:n lauantaina jo kello 1245. On aika palata voittokantaan!

-Jupe