Jääkiekon edustusjoukkueella takana erinomainen viikonloppu!

8.9.2018

Lauantaina 8.9. Kurikan Ryhdin Edustusjoukkue pelasi päivällä kaksi ottelua S-Kiekon A-junioreita vastaan ja juhli Kiekkogaalassa onnistuneessa illanvietossa yhdessä juhlaväen kanssa.

Ensimmäinen, jo kello 1100 alkanut ottelu seinäjokisia vastaan oli pääosin hyvää pelaamista. Kovasti viime aikoina harjoiteltu oman pään pelaaminen oli läpi ottelun hyvää ja kaveri saatiin pidettyä 60 minuutin aikana vain yhdessä maalissa, jonka senkin he tekivät ylivoimalla. Meillä puolestaan homma oli paremmin kuosissa: Saimme luotua todella hyvin painetta vastustajan päätyyn ja tätä kautta maalipaikkoja. Toisen erän jälkeen olimme 2-0 johdossa Janne Parkkalin kahdella maalilla. Kapteeni Toni Sippola motivoi vielä joukkuetta pukukopissa painamaan kaasun pohjaan ja laittamaan verkot kunnolla tötterölle kolmannessa erässä. Sippola johtaa joukkuetta omalla esimerkillään ja tekikin kolmannessa erässä Ryhdille yhden lisämaalin. Myös Antti Pöllänen ja Danils Lazebniks onnistuivat maalinteossa. Maalissa Anssi Ojanperä otti tutusti kaikki mitä otettavissa oli. Ensimmäinen ottelu Ryhdille 5-1.

Edellisestä vain 2,5 tuntia myöhemmin alkoi kahden erän mittainen miniottelu samaa vastustajaa vastaan. Tällä kertaa ottelun juoni oli erilainen: kaveri pääsi yllättäen tekemään avauserään kolme maalia, mutta toiseen erään luisteli äärimmäisen päättäväinen hirvilauma. Tästä johtuen jää kului vastustajan päässä huomattavasti enemmän, kuin meidän. Kiekko liikkui ja paine oli kova. Erän mittaan kaveri silminnähden erän väsyi ja joutui rikkomaan. Vaikka seinäjokiset saivatkin erässä tehtyä vielä yhden lisämaalin, nousi Ryhti Chris "Muki" Mäkivaara kahdella sekä Juuso Teinin ja Iikka "Nassikka" Haapojan yhdellä maalilla tasoihin 4-4. Eikä tässä vielä todellakaan kaikki: Reilu minuutti ennen ottelun loppua Ryhti oli jälleen ylivoimalla ja kiekko pelattiin viivaan. Siellä odotti Tommi "Pommi" Huhtanen, kenellä on pelaajakyselyjen mukaan koko Rautaliigan ja Länsi-Suomen kovin lämäri. Tommi painoi kiekon kohti maalia, jossa maskia tehnyt Arttu "Rambo" Havuluoto ohjasi kiekon ilmasta reppuun. 5-4 Ja voitto kotiin!

Ottelun jälkeen ammuttiin vielä viidellä miehellä rangaistuslaukaukset, jotka päättyivät meidän voittoon lukemin 4-2. Jos palstaa olisi niin saisin kirjoitettua tästä useammankin romaanin, mutta tehdään nyt todellinen minireferaatti. Varsinkin Ryhdin miehet pistivät todellakin parastaan, mitä kikkakirjasta voi ikinä löytyä: Chris Mäkivaaran yhdenkädenfosrberg, Janne Parkkalin lämäri, Danils Lazebniksin rannari yläpeltiin ja isona kirsikkana kakun päällä Tomi "Tossu" Siekkisen aivan käsittämätön vartaloharhautus ja lurupuikot. Tossun suorituksesta oli ottelun jälkeen kopissa keskustelua, että karkasiko sittenkin vain kiekko oikeaan paikkaan...

Hienojen kiekko-ottelun jälkeen oli aika siirtyä Hotel Kurikkaan viettämään kovasti hehkutettua Kiekkogaalaa. Iltaan kuului ruokailua, juomailua, muutamia puheita sekä tietenkin Ryhdin tulevan kauden joukkueen esittely. Tämän jälkeen lavan valtasi Bilebändi OTT, joka sai juhlijat ja joukkueen laittamaan jalalla koreasti. Loistava lauantai voisi sanoa!

Muistutus! Kausi alkaa lauantaina 22.9. Kurikan jäähallissa kello 1700, kun vastaamme luistelee IFK Lepplax. Joukkue on valmis, olettehan tekin!

-Jupe