Ryhdin hyvä alku ei aivan piisannut.

14.9.2018

Laihia SC-KuRy 5-2 (2-2)

Ryhti matkusti perjantaina 7.9 Laihian keskuskentälle kohtaamaan kotijoukkue Laihia SC:n. Kurikkalaasilla oli vain kaksi vaihtomiesta matkassa. Olimme saaneet kaksi 14-vuotiasta peluria avuksi, Kurikan Aaro ja Rinta-Nikkolan Sameli riensivät apuun.

Vierasjoukkue hallitsi ensimmäistä puolta tuntia mielinmäärin ja Laihialaaset keskittyivät tuttuun tapaansa tuomarille mussuttamiseen. Tämä puolituntinen oli pelillisesti parasta ryhtiä tällä kaudella. Ottelua takana 15. minuuttia ja Ryhdille rangaistuspotku. Pallon taakse Haapalan Justus ja pallo varmasti ohi laihian veräjänvartijan 0-1 vieraille. Vain viisi minuuttia edellisestä ja pallo pelataan hienosti uransa toista peliä edustuksessa pelaavalle Sameli Rinta-Nikkolalle, pallo varmasti veskarin jalan vierestä maaliin, 0-2 vieraille. Samelilla oli loistava paikka viedä Ryhti jo kolmen maalin karkumatkalle. Kuitenkin laihialaisvahti sai sormensa väliin. Ennen puoliajan päättymistä pääsi Laihialaaset kaventamaan loistavalla kaukolaukauksella paristakympistä 1-2. Tästä ei kulunut kuin pari minuuttia ja Ryhdin hölmöilyjen tuloksena lukemat 2-2. Tauolle näissä lukemissa.

Toisella puoliajalla pelin kuva muuttui ja kotijoukkue sai pallokontrollin, eikä aikaakaan kun Laihia ensimmäisen kerran johtoon 3-2. Tästä pienellä miehistöllä oleva vierailija ehkä hieman väsähti. Kaveri pääsi vielä kenttämestarin pienellä avustuksella iskemään kaksi maalia ja näin Laihia 5-2 voittoon. Ryhdin tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, olemme saaneet kaksi erittäin potentiaalista junnua loppukauden peleihin. Ensi kaudella Aaro ja Sameli ovat vielä valmiimpia miessten peleihin. Aarokin esiintyi erittäin miehekkäästi koko ysikymppisen topparina.

Kausi on yhtä peliä vaille täysi. Lauantaina vieraakseemme saapuu Kauhajoen Päntäneee kylältä kotoisin oleva FC Päntäne. Ottelussa ei Ryhdillä ole enää panosta ja Päntsynkin nousumahdollisuudet ovat erittäin ohuet. Tarkoituksenamme on päättää kautemme voittoon ja katkaista Päntäneen nousuhaaveilta siivet. Kauhajoelta on tulossa kaksi bussilastilla faneja paikalle. Luvassa varmasti hieno tapahtuma, myös Cheerleaderit ovat lupautuneet paikalle. Ottelu siis lauantaina 15.9 klo 14, kurikan keskuskentällä.

JH