Ryhti jälleen maalin parempi.

4.8.2018

Ryhdin puolustus piti jälleen vastustajan hyökkääjät tehottomina. - kuva: pasi Palo -
Ryhdin puolustus piti jälleen vastustajan hyökkääjät tehottomina. - kuva: pasi Palo -

KuRy-PeIK 2-1 (2-1)

Kurikan Ryhti kohtasi ensimmäisessä ylemmän loppusarjan kotiottelussa Petolahden. Ensimmäisen puoli tuntia kentällä oli vain yksi joukkue, valkopaitainen isäntä. Markkilan Topi näki otsikot ja meinasi huudattaa kotiyleisöä heti ottelun alussa, veto kuitenkin viuhui yli maalin. Tämän jälkeen paikkoja oli muillakin kotijoukkueen pelurilla iskeä useampikin maali. 13. minuutin kohdalla nuori tulevaisuuden lupaus Joonas Bakti huudatti runsaslukuista kotiyleisöä. Joonas kuljetti röyhkeästi palloa huipputontille ja pamautti, tästä ei nuori mies erehdy 1-0. Edelleen ottelun hallinta kotijoukkueella, oli vain ajan kysymys koska katkaistaan vastustajan selkäranka lopullisesti. Ensimmäisellä puoliajalla pelattiin jopa kolmisen minuuttia lisäaikaa. 45+1. minuutilla Pakan Aleksanteri kuljettaa palloa boksiin ja kompastuu kaverin jalkoihin, tästä pallo yhteentoista metriin ja 2-0, saman miehen toimesta. Saimme vielä herätyksen pelin jatkumisesta 45+3 minuutilla, PeIK pääsee kaventamaan todella tyylikkäästi. Tauolle siis lukemista 2-1

Toinen puoliaika oli taas erittäin hankalaa peliä kotijoukkueelta. Tästä on nyt tullut hieman tapa. Petolahti sai pelin hallintaansa kotijoukkueen lepsuilun takia. Emme kuitenkaan päästäneet vastustajaa vaarallisille tonteille. Loppua kohti jälleen paransimme, jatkaen voittoputkessa ja sarjakärjessä.

Kurikan Ryhti pelaa tällä hetkellä, ei välttämättä aina niin kaunista mutta voittavaa peliä. Olemme myös koko kauden puolustaneet erittäin tiiviisti, päästäen ainoastaan 12 maalia yhdessätoista pelissä.

Tästä ottelusta puuttui kuitenkin keskikentän kapellimestarimme Justus Haapala, Arttu Havuluoto ja Karim Bakti. Sekä monikäyttöinen Valtteri Loppi ja ensi viikolla töihin, hävyttömän pitkältä kesälomalta palaava Mikko Kalliomaa mutta sotahan ei yhtä miestä kaipaa. Täytyy antaa myös krediittiä valmentajakaksikollemme Kai Hautala - Sami Alanko.

Pelit jatkuvat jo ensi viikon perjantaina Sepsiä vastaan Seinäjoella. Seuraava kotipeli on tiistaina 14.8 FC Korsholmia vastaan, tervetuloa.

 

JH