Kurikan Ryhti jatkoi kotivoittoputkeaan.

29.6.2018

KuRy-FC Sport-j 1-0 (0-0)

Kurikan Ryhti sai helteisenä pikkulauantain ehtoona vieraita länsirannikolta, kun se kohtasi vaasalaisen FC Sportin. Vastustaja oli uusi tuttavuus joukkueellemme. FC Sportin joukkue oli täynnä 17-18 vuotiaita nuoria miehiä, joten vauhtia ja kuntoa vastustajalla piisasi.

Kotijoukkue otti isännän otteet välittömästi avauspotkusta lähtien, ratkaisut maalin edessä olivat luokattomia. Kuitenkin oli selvää että kolme pistettä halutaan jättää kotikaupunkiin, voittamisen halu loisti jätkien silmistä. Ensimmäisellä puoliajalla ei mitään vaarallista nähty ja tauolle maalittomassa tilanteessa ja yleisö nurmoon banaanille.

Toisella puoliajalla Ryhti oli tyly isäntä, eikä antanut nuorille vaasalaisille oikeastaan minkäänlaista paikkaa. Kotijoukkue vyörytti kerta toisensa perään, kuitenkin perisynti tuntui olevan maalittomuus. Kunnes Ryhdin nuori mies, Iiro "Pikku-Välly" Välimäki antoi loistavan kulman maalin eteen. Siellä päivysti jälleen kerran Ryhdin Jack Sparrow, Daniel Louvo päineen ja 1-0. Ottelua tässä vaiheessa takana 71. minuuttia. Tämä oli kapteenillemme jo kauden viides maali, kolmas päällä. Kapteeni ottaa joukkuetta reppuselkään kuin Lionel Messi konsanaan. Heti perään Luovankylän lahja Topi Markkila vielä paukautti pallon pystytolppaan kaukolaukauksella. Näihin lukemiin peli myös päättyi.

Erittäin paljon kiitoksia runsaslukuiselle yleisölle, jota tässäkin ottelussa arviolta 100 henkeä. Ryhti pelaa vielä alkusarjassa yhden vieraspelin, maanantaina vaasassa. Olemme keränneet tähän mennessä 19 pistettä, kahdeksassa ottelussa. Jatkamme uusin kujein noin kolmen viikon tauon jälkeen, jahka saamme otteluohjelman. Tervetuloa myös syksyllä kentän laidalle kannustamaan.

Haluamme kiittää myös loistavaa kenttähenkilökuntaa, että saamme pelata liigakin paremmissa olosuhteissa. Vastustajan valmentajaltakin vuolaat kehut.

 

JH