BT-sijoitusturnaus/sijat 37-44 pohjoinen.

23.4.2018


Kauden sarjapelien viimeinen turnaus saatiin isännöidä Monnarilla kotisalissa yhdellä isolla kentällä. Vieraaksi saatiin Etelä-Kurikasta Jalasjärven Jalas sekä pitkän matkalaisista LuomuWolley Kiuruvedeltä ja Kisko Oulusta. Jaossa oli sijat 37-44 pohjoisen alueen osalta.

Ryhti aloitti Jalaksen kanssa turnauspäivän revanssilla välieristä, jossa Jalas vei selkeän voiton, eikä Ryhti saanut omaa peliä silloin kulkemaan. Valitettavasti Ryhdin riveissä oli taas sairastumisia ja ykköskuusikkoa ei saatu kasaan. Toinen yleispelaaja ja keskitorjuja puuttuivat kokonaan. Jalakselle pystyttiin laittamaan vastusta ensimmäisessä erässä 15 ja toisessa 16 pisteen edestä.

Seuraava peli oli kahden pelin tauon jälkeen Kiskoa vastaan. Kiskon peli oli selkeästi torjunnan ja varmistuksen osa-alueiden suhteen edellä Ryhtityttöjä, eikä tällä kokoonpanolla saatu laitettua kunnolla kampoihin. Kisko vei pelin selkein lukemin 2-0 (25-9, 25-24).

Päivän ja koko turnauksen viimeinen peli pelattiin LuoWoa vastaan. Valmentaja Mikko Törmä löysi parhaan roolituksen pelaajille tähän peliin ja LuoWo sai tehdä tosissaan töitä pisteidensä eteen. Ensimmäinen erä päättyi LuoWon hyväksi 25-22, toinen erä vähän selvemmin luvuin 25-17. Lopullinen sijoitus sarjataulukossa turnauksen perusteella 43.

Vastaanottopeliä saatiin parannettua kohdennettujen harjoitusten seurauksena tähän turnaukseen. Turnaus antoi myös osviittaa seuraavan kauden harjoitteluun. Kausi loppui häviöihin, mutta peli on kehittynyt paljon kauden mittaan. Vastassa oli nyt joukkueita, joiden pelissä oli varmemmin aikuismaisen pelin kaikki osa-alueet käytössä. Sitä kohti jatkuu myös Ryhdin harjoittelu!!!

Iso KIITOS kaudesta pelaajille ja vanhemmille sekä kaikille taustajoukoille niin katsomoissa paikan päällä kuin live-lähetysten äärellä! 
Kiitos myös tuomareillemme Aki Rajala, Jukka Kuusento ja Raimo Udelius! 
Kiitos sponsoreillemme ja lentopallojaostolle tuesta!

Kevään ohjelmaan joukkueella kuuluu vielä yksittäiset turnaukset: Jymy-turnaus Seinäjoella 27.-28.4. sekä Power Cup Kuopiossa 7.-10.6. Kesällä saatetaan myös nähdä joitakin pelaajiamme beach volley -kentillä