Ryhdin lentopallon C-tytöt Eurassa.

6.4.2018

Linja-auto starttasi klo 7 Kurikasta kohti Euraa. Ryhdin C-tyttöjen osalta välierät pelattiin 24.3.2018 Euran Raikun vieraana Sorkkisten koululla. Vammalan Lentopallo ja Maskun Kataja oli Ryhdin lisäksi vierasjoukkueina paikalla ratkomassa paremmuusjärjestystä.

Ensimmäisenä verkon toiselle puolelle asettui Ryhtiä vastaan Maskun Kataja. Ensimmäiseen erään päästiin hyvin kiinni, peli kulki hyvin. Eräpallokin oli tarjollla, mutta sitä ei saatu käytettyä hyväksi. Kataja otti kiinni ja meni ohi, eikä omaa vastaanottoa saatu enää kuntoon. Toisen erän alku oli ryhdin hallintaa, mutta Kataja otti taas kiinni. Ryhdin ote alkoi lipsua, takakentän peli ei sujunut, eikä hyökkäyksiin saatu tehoja. Katajalle 2-0 voitto (26-24, 25-15).

Ruokatauon jälkeen miteltiin kotijoukkue EuRan kanssa. Ensimmäisessä erässä ei tahtonut lähteä ryhtityttöjen peli kokaisuudessaan kunnolla kulkemaan. EuRa otti erän nimiinsä tiukasti 26-24. Toiseen erään päästiin paremmin omaan peliin kiinni ja erävoitto irtosi Ryhdille numeroin 25-22. Kolmas erä oli Ryhdin hallintaa, josta palkintona erävoitto pistein 15-11 ja koko peli Ryhdille 2-1.

Fiilis oli kohdillaan kolmanteen peliin VaLePaa vastaan. Kaikki osa-alueet toimi ja peli luisti Ryhdin tahdittamana. Toiseen erään VaLePa tuli aktiivisemmin mukaan ja tasapisteissä erä eteni kahdenkymmenen pisteen tietämiin. Lopulta Ryhti piti pintansa ja vei toisenkin erän nimiinsä. 2-0 voitto Ryhdillle eräpistein 25-12 ja 25-22.

Ryhti otti kahdella voitolla välierissä turnauksen 2. sijan ja jatkaa matkaansa sijoituspeleihin Maskun Katajan kanssa pelaamaan sijoista 29-36. Parannettavaa jää erityisesti vastaanottopeliin, että hyökkäystehot saataisiin hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tasolla.